LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„PRičom do uspjeha”

PRpitch uskoro u Zagrebu; u sklopu konferencije najbolja studentska PR-kampanja nagrađuje se s 2000 kn

Studenti odnosa s javnošću i srodnih studija u sklopu PRpitcha otkrivaju kako njihova generacija komunicira i kako se s njom treba komunicirati. Osmisli i prezentiraj PR-kampanju za brend ili tvrtku i osvoji 2000 kn!

Studenti odnosa s javnošću i srodnih studija u sklopu PRpitcha otkrivaju kako njihova generacija komunicira i kako se s njom treba komunicirati. Osmisli i prezentiraj PR-kampanju za brend ili tvrtku i osvoji 2000 kn!

Druga konferencija o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike PRpitch održat će se u četvrtak, 3. listopada, u hotelu The Westin Zagreb. Cilj je konferencije približiti im važnost odnosa s javnošću i poučiti ih da im komunikacija može pomoći u razvoju poslovanja, stoga je njen moto PRičom do uspjeha.

Dolazak potvrdio niz uvaženih stručnjaka 

Događanje počinje u 9 sati predavanjem Abeceda PR-a, a nakon toga slijede zanimljive rasprave na teme Neka sedma sila bude s tobom!, PR-ovci i stranci – kakva komunikacija treba pratiti poslovanje na stranim tržištima, Pogled u budućnost, Izazovi komunikacije usluga: od izgovorene riječi do e-knjige žalbi te Što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara.

U panelima će sudjelovati stručnjaci za odnose s javnošću te osobe čiji je posao usko vezan uz tu struku. Poseban gost konferencije bivši je predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić. Sudjelovanje na konferenciji najavili su uvaženi stručnjaci odnosa s javnošću i srodnih područja: Olivera Majić, Ana Tkalac Verčič, Andrea Perkov, Andrea Tiberi, Ankica Mamić, Damir Jugo, Ermina Duraj, Mirela Holy, Aco Momčilović, Davor Huić, Mirela Španjol Marković, Daria Mateljak, Maro Alavanja, Nikica Škunca, Boris Hajoš, Sandro Baričević, Davor Denkovski, Krešimira Rendulić, Marina Čulić Fischer, Koraljka Baričević, Kristijan Sedak, Gordan Turković, Ekrem Dupanović, Christian Čoklica, Brano Sudar, Saša Tenodi, Melita Pavlek, Siniša Mareković, Sanela Dropulić, Ivana Crnčić, Dražen Tomić, Davor Štetner, Ivan Matić Nević, Matija Srketić, Darko Buković, Matej Lončarić, Maja Ilčić i drugi.

Natječaj za studente odnosa s javnošću, komunikologije, novinarstva i srodnih studija: PRomoviraj se i osvoji nagradu!

Posebno zanimljiv bit će nastup studenata odnosa s javnošću i srodnih studija. Oni će razotkriti kako komuniciraju novi naraštaji, a autor koji osmisli i najbolje prezentira PR-kampanju za brend ili tvrtku osvojit će 2000 kuna!

Zainteresirani studenti trebaju pripremiti prezentaciju o komunikaciji svoje generacije i poslati je na adresu e-pošte info@prglas.com do četvrtka, 26. rujna 2019. Prezentacija treba imati između 5 i 15 stranica te biti temelj za izlaganje na konferenciji PRpitch 3. listopada 2019. u 14:40.

Izlaganje treba trajati do 8 minuta. Može imati jednu ili više tema. Može, primjerice, otkriti koje su popularne društvene mreže, kako influenceri privlače lajkove, zašto emotikoni u porukama istiskuju pisanu riječ, slušaju li se podcasti i sl. 

Koji će studenti izlagati na konferenciji i ući u uži izbor za osvajanje nagrade, odlučit će ocjenjivački sud PRpitcha na temelju prezentacija do ponedjeljka, 30. rujna 2019.
Izlagati mogu pojedinci ili grupe. Više informacija moguće je pronaći na poveznici

Bogat popratni sadržaj konferencije

Konferencija je namijenjena poduzetnicima, obrtnicima, menadžerima, zaposlenicima u odnosima s javnošću i marketingu te svima koji žele poboljšati svoju komunikaciju. Svi oni na licu će mjesta moći upoznati predstavnike agencija i neovisne stručnjake za odnose s javnošću. Organizator konferencije je prvi hrvatski portal za odnose s javnošću PRglas, a partner Talijansko-hrvatska gospodarska komora (THGK).

Sudionici konferencije imat će PRilike za PRomociju i PRezentaciju. Moći će se prijaviti na PRpitch aplikaciju i dogovoriti sastanak prema vlastitim željama te će na kraju konferencije moći sudjelovati u zanimljivom programu pod nazivom NETWORKING – B2B Meeting i Matchmaking. 

Posebni glazbeni gosti konferencije su BISNEYS – Music for Your Business, koji će uz ručak u The Westin Hotelu i NETWORKINGU, poslovno druženje pretvoriti u avanturu, a poslovni razgovor u ugodnu šetnju. 

Sve se dodatne informacije nalaze na službenoj stranici konferencije.

FOTO: PRGLAS