LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Provjerite na kojim studijskim programima još uvijek ima mjesta za nadolazeći jesenski upisni rok

Prijave za jesenski rok obično su vrlo konkurentne, stoga je važno da kandidati pažljivo pregledaju sve opcije, pripreme potrebnu dokumentaciju i na vrijeme se prijave.

Prijave za jesenski rok obično su vrlo konkurentne, stoga je važno da kandidati pažljivo pregledaju sve opcije, pripreme potrebnu dokumentaciju i na vrijeme se prijave.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je tablicu sa slobodnim upisnim mjestima za prijediplomske i integrirane studije za nadolazeći jesenski upisni rok u akademskoj godini 2024./2025. Za sve buduće studente koji nisu uspjeli upisati željeni program tijekom ljetnog roka, to predstavlja novu priliku za ostvarenje njihovih obrazovnih ciljeva.

Tablica s raspoloživim mjestima daje uvid u to na kojim studijskim programima još uvijek ima mjesta te koliki je broj preostalih mjesta na svakom pojedinom smjeru. Te informacije ključne su za studente koji razmatraju različite opcije ili koji su u fazi donošenja konačne odluke o izboru studija. Prijave za jesenski rok obično su vrlo konkurentne, stoga je važno da kandidati pažljivo pregledaju sve opcije, pripreme potrebnu dokumentaciju i na vrijeme se prijave. 

Zagrebačko sveučilište organizira Tjedan dobrodošlice za strane studente, očekuje ih se više od 500



Svi zainteresirani mogu iskoristiti tu priliku i prijaviti se na studijski program koji im najviše odgovara te time osigurati svoje mjesto u akademskoj zajednici. Tablica sa slobodnim upisnim mjestima za prijediplomske i integrirane studije za nadolazeći jesenski upisni rok se nalazi na sljedećoj poveznici.

Delegacija poznatog pariškog sveučilišta posjetila Sveučilište u Zagrebu, razgovaralo se o budućoj suradnji



Rok za prijave i razredbeni postupak u okviru jesenskog upisnog roka traje do 18. rujna 2024. godine, a svi zainteresirani kandidati svoje prijave mogu podnijeti preko web-stranice Postani student
IZVOR: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA