LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Work and Travel

Provedi ljeto u SAD-u: saznaj kako raditi i uživati u američkoj kulturi na informativnom predavanju u Rijeci

Ovo predavanje omogućuje zainteresiranim studentima da iz prve ruke saznaju sve potrebne informacije o dobivanju J-1 vize.

Ovo predavanje omogućuje zainteresiranim studentima da iz prve ruke saznaju sve potrebne informacije o dobivanju J-1 vize.

Studentski centar Rijeka, u suradnji s IntegralEdu, organizira informativno predavanje o programu Work and Travel, koji pruža studentima iz cijeloga svijeta priliku za rad i život u Sjedinjenim Američkim Državama tijekom ljetnih praznika. Program je osmislio američki State Department 1961. godine. Od tada pa sve do danas, program je poznat kao najlakši te najsigurniji način odlaska i legalnog rada u SAD-u. 

Studentski restoran Kampus uveo samoposlužni kiosk – do pizze i snackova u nekoliko klikova


Ovo predavanje omogućuje zainteresiranim studentima da iz prve ruke saznaju sve potrebne informacije o dobivanju J-1 vize, koja im omogućava sudjelovanje u programu. Osim što nudi radnu dozvolu, program omogućava sudionicima da iskuse američku kulturu, običaje i način života, pružajući jedinstvenu priliku za kulturalnu razmjenu. U okviru J-1 vize, program na jedinstven način osigurava radnu dozvolu koja studentima omogućava da budu puno više od običnih turista u zemlji.

Saznajte sve što vas zanima o „Work and Travel USA” programu na promociji događaja u četiri hrvatska grada


Predavanje će se održati u srijedu, 16. listopada 2024. godine, u 16 sati na Kampusu, u VIP prostoriji koja se nalazi pored recepcije Studentskog naselja Trsat. Svi zainteresirani studenti pozvani su da dođu i saznaju više o ovoj zanimljivoj mogućnosti koja može obogatiti njihovo ljeto i pružiti im nezaboravna iskustva.

IZVOR: SVJETIONIK
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA