LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AIESEC Split

Prouči prilike koje ti AIESEC pruža u nadolazećem periodu

Studentske prakse, učenje jezika, volontersko iskustvo i druge aktivnosti najveće svjetske studentske organizacije.

Studentske prakse, učenje jezika, volontersko iskustvo i druge aktivnosti najveće svjetske studentske organizacije.

AIESEC-ov lokalni odbor u Splitu u veljači i ožujku sprema mnoštvo prilika, kako za studente tako i za druge građane. AIESEC tijekom cijele godine pruža studentima mogućnost odlaska na međunarodnu praksu, volontersku ili stručnu. Volonterske, u trajanju od 6 tjedana, uglavnom su društvenokorisni projekti s ciljem razvoja društva, a osoba koja ide na praksu razvija svoje osobne vještine u novoj kulturi i s ljudima iz cijelog svijeta. Na njima je osiguran smještaj, a na nekim praksama i hrana.

Stručne prakse, o kojima ćete moći čuti više 26. veljače na događaju u Sveučillišnoj knjižnici u Splitu, plaćene su prakse na kojima osoba radi u kompaniji te stječe vještine i znanja u području za koje se obrazuje. Ekipa iz AIESEC-a Split pripremit će sve informacije o procesu odlaska na praksu te pokazati primjere praksi – a vi pripremite sva svoja pitanja kako biste otkrili svoje mogućnosti odlaska na stručnu praksu u jednu od 126 AIESEC-ovih zemalja u svijetu.

Osim praksi, tu je i projekt „World in the City“, koji svim dobnim skupinama pruža mogućnost učenja stranog jezika od izvornog ili tečnog govornika, a time i bolje upoznavanje kulture zemlje čiji jezik uči. Tijekom razdoblja od 5 tjedana, sudionici imaju priliku dobiti konkretno znanje jezika i razvoj komunikacijskih vještina kroz interaktivni rad sa stranim studentima. Projekt podupiru škola stranih jezika Jantar i Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Splitu te se trenutno na Ekonomskom fakultetu održavaju tečajevi španjolskog, ruskog i engleskog jezika kroz dvije razine učenja – osnovna i napredna razina. Krajem veljače započet će i radionice njemačkog, talijanskog i portugalskog jezika, tri puta tjedno kroz 5 tjedana.

Kako bi se sve aktivnosti realizirale po planu i kreirali novi projekti, AIESEC otvara svoja vrata za nove članove. Kroz rad na projektima te kroz različite timove, studenti imaju priliku razviti svoje vještine rada u timu, vođenja tima, kreiranja i realizacije projekata, prezentacijske i druge vještine te saznati kako djeluje poslovni svijet i što ih čeka u tom području. Rok za prijavu je 29. veljače i svi zainteresirani se mogu prijaviti ovdje..

Za sve upite – o praksama, projektima, članstvu i drugim aktivnostima – slobodno kontaktirajte Ivana, potpredsjednika za marketing i odnose s javnošću u AIESEC-u Split, na adresu ivan.mrsic@aiesec.net.

FOTO: AIESEC SPLIT