LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rezultati ankete

Prosječna ocjena nastavnika i kvalitete nastave na Sveučilištu u Dubrovniku visokih 4,442

Objavljeni su rezultati ankete o kvaliteti nastavnih aktivnosti u ljetnom semestru akademske 2013./2014. godine koju Sveučilište u Dubrovniku kontinuirano provodi.

Objavljeni su rezultati ankete o kvaliteti nastavnih aktivnosti u ljetnom semestru akademske 2013./2014. godine koju Sveučilište u Dubrovniku kontinuirano provodi.

Prosječna ocjena rada svih nastavnica/ka na Sveučilištu iznosi 4,495, kvaliteta organizacije nastave ocijenjena je s 4,338 dok su studenti Sveučilištu dodijelili ukupnu ocjenu od 4,442.

Rezultati su to ankete o kvaliteti nastavnih aktivnosti u ljetnom semestru akademske 2013./2014. godine koju Sveučilište u Dubrovniku kontinuirano provodi. Studentska evaluacija nastavnika sastavni je dio unutrašnjeg sustava osiguravanja i unapređivanja kvalitete.

Anketa je provedena u razdoblju od 12. svibnja do 30. svibnja 2014. u elektroničkom obliku preko ISVU sustava. Online anketni upitnik koji su studenti popunjavali sadržavao je osam elemenata za procjenu kvalitete rada nastavnica/nastavnika te četiri elementa za procjenu kvalitete organizacije nastave na pojedinom kolegiju. Vrijedi naglasiti kako su nastavnicima rezultati anketiranja za kolegije koje su predavali u predmetnom semestru automatski bili dostupni u elektroničkom obliku putem internetske stranice „Nastavnički portal“.

Ovakve ocjene ukazuju na relativno zadovoljstvo studenata s izvedbom i organizacijom nastave na Sveučilištu u Dubrovniku. Tom zaključku pridonosi i činjenica da je najčešća ocjena na svim odjelima, iz svih kriterija ocjenjivanja bila pet. Usporedimo li prosječnu ocjenu na razini Sveučilišta s onom iz zimskog semestra akademske 2013./2014. godine (4.286) možemo primijetiti rast kvalitete prema procjeni studenata.