LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

Pronađite posao po vašoj mjeri na UNIST Career Speed Datingu

U sklopu Dana karijera i nastavnih baza Sveučilišta u Splitu studenti će imati priliku predstaviti se vodećim poslodavcima.

U sklopu Dana karijera i nastavnih baza Sveučilišta u Splitu studenti će imati priliku predstaviti se vodećim poslodavcima.

Sveučilište u Splitu već tradicionalno organizira Dane karijera i nastavnih baza, čiji je cilj pomoći studentima u započinjanju i unaprjeđivanju njihovih budućih karijera. U sklopu ovog događanja ove će se godine održati i UNIST Career Speed Dating, i to 23. ožujka 2022. od 13 do 16 sati u prostorima Spinit inkubatora Sveučilišta u Splitu.

Ako se pitate što je to UNIST Career Speed Dating, radi se o događaju prvenstveno namijenjenom studentima društvenih smjerova, koji već poznati koncept tzv. speed dateova, odnosno brzih spojeva, primjenjuje na razgovore za posao. Moći ćete se ukratko predstaviti vodećim poslodavcima iz područja menadžmenta, trgovine i turizma te računovodstveno-financijskih usluga koji kontinuirano angažiraju studente kroz različite prakse, poslove i projekte.

Svi zainteresirani studenti moći će dan ranije, dakle 22. ožujka, sudjelovati u dvije radionice koje će im pomoći predstaviti se potencijalnim poslodavcima u najboljem svijetlu. Od 11:30 do 13:00 održat će se radionica Priprema životopisa, a na radionici koja će se održati od 13:00 do 15:00 moći ćete naučiti kako se predstaviti poslodavcu. Sudjelovanje na ovim radionicama, koje će se također održati u prostorima Spinit inkubatora, otvoreno je za sve studente, neovisno o sudjelovanju na UNIST Career Speed Datingu.

Prijave za sudjelovanje na svim navedenim događanjima moguće su putem online obrasca koji je dostupan na poveznici.

FOTO: PIXABAY.COM