LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Promocija

Promovirana nova generacija doktora i magistara na Medicinskom fakultetu u Splitu

Ove su promocije potvrda iznimne kvalitete obrazovanja na Medicinskom fakultetu u Splitu, koji svojim studentima pruža vrhunsko znanje i vještine potrebne za uspjeh u medicinskoj profesiji.

Ove su promocije potvrda iznimne kvalitete obrazovanja na Medicinskom fakultetu u Splitu, koji svojim studentima pruža vrhunsko znanje i vještine potrebne za uspjeh u medicinskoj profesiji.

Prošlog tjedna Medicinski fakultet u Splitu proslavio je promociju novih doktorica i doktora medicine, magistara farmacije te doktorica i doktora dentalne medicine. Svečanosti su se održavale od 3. do 5. srpnja, a promotori su bili vodeći akademici fakulteta.
 

Promocija doktora medicine


Promocija doktorica i doktora medicine održana je 5. srpnja, a čestitali su im dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. sc. Ante Tonkić, i prodekani prof. dr. sc. Renata Pecotić, prof. dr. sc. Darko Modun, prof. dr. sc. Katarina Vukojević i izv. prof. dr. sc. Ivan Galić.

Na Sveučilištu u Splitu dva fakulteta dobila nove, renovirane prostore, evo kako izgledajuDekan Tonkić istaknuo je važnost liječničke prisege te značaj Medicinskog fakulteta u Splitu, koji je visoko pozicioniran na svjetskim rang-ljestvicama.
 

Promocija magistara farmacije


Odlična prilika za ljubitelje stranih jezika: naučite korejski!


Svečana promocija magistara farmacije održana je 4. srpnja. Uz dekana Tonkića, sudjelovali su i dekan Kemijsko-tehnološkog fakulteta prof. dr. sc. Matko Erceg te prodekani prof. dr. sc. Darko Modun, prof. dr. sc. Renata Pecotić, izv. prof. dr. sc. Ivan Galić i izv. prof. dr. sc. Miće Jakić. Anđela Merčep se u ime svih diplomiranih zahvalila profesorima i obiteljima na podršci.
 

Promocija doktora dentalne medicine


Promocija doktorica i doktora dentalne medicine održana je 3. srpnja. Dekan Tonkić, zajedno s prodekanima prof. dr. sc. Renatom Pecotić, prof. dr. sc. Darkom Modunom, izv. prof. dr. sc. Ivanom Galićem i prof. dr. sc. Katarinom Vukojević, čestitali su novim doktorima na njihovom uspjehu.

Uskoro započinje obnova splitskog Hostela Spinut. Evo kako bi trebao izgledatiSvaku svečanost uveličao je glazbeni duo Soundlab project – solistica Gabriela Braičić i Ivan Perak na klavijaturama.
IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: SVEUČILIŠTE U SPLITU