LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvanredne okolnosti

Promjena u radu menzi doma na Savi

Od 1. do 3. ožujka restoran 1 neće raditi zbog sanacije kuhinjskog poda. Restoran 2 i brza menza rade prema uobičajenom rasporedu.

Od 1. do 3. ožujka restoran 1 neće raditi zbog sanacije kuhinjskog poda. Restoran 2 i brza menza rade prema uobičajenom rasporedu.

Stanare Studentskog doma Stjepan Radić ove godine svako malo zaskaču različite obavijesti kojima im Uprava prenosi različite informacije. Osim što se konstantno moraju brinuti o brojkama na koje treba podesiti radijatore u sobama, u posljednje se vrijeme dodatno trebaju brinuti i o obrocima jer je radno vrijeme menzi, u najmanju ruku, neredovito.

Tijekom ispitnih rokova radno vrijeme menzi zbog smanjene popunjenosti domskih kapaciteta mijenjalo se svakodnevno, a o tome u koju se menzu mogu zaputiti na objed studenti su se informirali na internetskim stranicama Studentskog centra. Početkom novog semestra sve ih je dočekala nova obavijest: od četvrtka do nedjelje, odnosno od 1. do 3. ožujka, restoran 1 neće raditi zbog sanacije kuhinjskog poda.

Tijekom navedenih dana restoran 2 i brza menza radit će prema uobičajenom rasporedu. Podsjećamo, doručak se u restoranu 2 poslužuje od 7:00 do 9:30 (subotom od 8:00 do 10:00), nedjeljom nema doručka), ručati možete između 12:00 i 16:30, a večerati od 18:00 do 21:30.

FOTO: STUDENTSKI.HR