LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ciklus predavanja "Uhvati me za riječ"

Projekt dostojan Harvarda dovodi Idu Pandur na EFZG

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će se 19. svibnja u 18 sati. Svoj put do uspjeha studentima će približiti mlada poduzetnica i specijalistica za digitalni marketing Ida Pandur.

Novo predavanje u ciklusu "Uhvati me za riječ" održat će se 19. svibnja u 18 sati. Svoj put do uspjeha studentima će približiti mlada poduzetnica i specijalistica za digitalni marketing Ida Pandur.

Projekt Debatnog kluba EFZG Uhvati me za riječ, u suradnji s Hrvatskom udrugom mladih, osmišljen je kao ciklus predavanja koji se održava, u periodu od ožujka do svibnja, četvrtkom navečer na Ekonomskom fakultetu.

Premijerno u Republici Hrvatskoj, po uzoru na prestižna sveučilišta kao što su Harvard, Stanford, Cambridge, organizirana su predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su svojim trudom i dosljednošću ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju. Govrnici pokušavaju studentima približiti njihov put do uspjeha te ih savjetovati kako iz studentskih klupa zakoračiti u poslovni svijet.

U sklopu projekta, već sedam predavanja održali su: Saša Buneta, Nenad Bakić, Miroslav Ćiro Blažević, Tonči Huljić, Kristina Ercegovič, Hrvoje Prpić i Sheen Ayukawa. Iduća predavačica je Ida Pandur, mlada specijalistica za digitalni marketing i poduzetnica.

Od 2013. radi kao izvršna partnerica u digitalnom joint venture Grey Entourage agenciji. Ida ima iskustva u izgradnji tvrtke od nule, stjecanju i održavanju klijenata u digitalnom sektoru, kreiranju digitalnih kampanja, upravljanju projektima, talentima i poslovnom razvoju. Prije dolaska u Grey, radila je kao VP za vanjske odnose u jednom od prvih medijskih agencija u regiji iSTUDIO gdje je uspješno rukovodila odjelom strategija i prodaje od 20 ljudi s godišnjim rastom od 100 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine

Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu i preko 500 digitalnih projekata za najveće tvrtke u regiji. Pokrenula je projekt start-up Bizmeet.me društvenu mrežu namijenjenu poslovnim ljudima koji puno putuju, svojevrsnu kombinaciju LinkedIna i Foursquarea.

Pridružite se 19. svibnja 2016. u dvorani 51 Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, s početkom u 18 sati. Više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK