LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Proglašenjem najboljih rješenja poslovnih slučajeva zatvoren "FOI CORE"

Ecx.io, NTH Mobile i Podravka tvrtke su koje su pripremile poslovne slučajeve za ovogodišnji FOI CORE. Donosimo imena najuspješnijih natjecatelja koji su ih rješavali.

Ecx.io, NTH Mobile i Podravka tvrtke su koje su pripremile poslovne slučajeve za ovogodišnji FOI CORE. Donosimo imena najuspješnijih natjecatelja koji su ih rješavali.

Na Fakultetu organizacije i informatike u utorak, 3. svibnja održano je službeno zatvaranje natjecanja FOI CORE 2017. Studenti su predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva koje su im zadale tri uključene tvrtke.

Riječ je o jednom u nizu projekata varaždinskog AIESEC-a koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki koje su u projekt uključene kao davatelji poslovnih slučajeva. Kroz suradnju s FOI-jem ovaj projekt, zamišljen kao Case Study Competition, održao se već deseti put i omogućio studentima da pokažu svoje znanje u praksi i za uključene tvrtke izrade korisna rješenja.

Za poslovni slučaj ecx.io – trgovina bez blagajne, treće mjesto osvojili su Nino Žvorc i Dejan Mikuljan. Drugo mjesto zauzeli su Ivan Solić i Igor Rinkovec, a prvo mjesto Tino Balint, Dejan Jakovljević i Tomislav Čivčija.

Na poslovnom slučaju NTH Mobilea – izrada sustava za automatsku komunikaciju uz pomoć botova, treće mjesto osvojile su Anja Vresk, Rea Todorović i Valentina Topolovčan, drugo mjesto Jura Šolja, Marko Zekan i Leon Redžić. Pobjednici su Marin Mihajlović, Tomica Markulin i Petar Šestak.

Na poslovnom slučaju Podravke – osmišljavanje sustava za prikupljanje i daljnje upravljanje idejama, treće mjesto osvojili su Anamarija Toplak, Mia Srnec i Ante Šarić, a drugo mjesto Robert Languš, Luka Majcen i Anto Grgić. Najbolje su bile Katarina Vučković i Tena Radanović.

FOTO: FOI