LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Produžen Natječaj za sufinanciranje studentskih programa

Sredstva za najbolje studentske projekte dodjeljuju se u šest kategorija, a novi rok za prijavu produžen je tjedan dana.

Sredstva za najbolje studentske projekte dodjeljuju se u šest kategorija, a novi rok za prijavu produžen je tjedan dana.

Rok za prijavu na Natječaj za sufinanciranje studentskih programa Sveučilišta u Zagrebu za 2019. godinu produžen je do srijede, 24. travnja, u 12:00, odlučeno je na Skupštini Studentskog zbora.

Na Natječaj se mogu prijaviti studentski zborovi sastavnica, registrirane udruge i organizacije koje djeluju pri Sveučilištu u Zagrebu, kao i svi pojedinačni studenti te ustanove. Sredstva će se dijeliti u šest kategorija: znanstvene i sportske studentske manifestacije, znanstveni i stručni skupovi i događanja, kulturna zbivanja i projekti, studentski mediji, športske aktivnosti te studentski znanstveni projekti. 

Kriteriji su vrednovanja izvedivost, vidljivost u medijima, značaj za zajednicu, posebnost i subjektivna ocjena povjerenstva.

Prošle godine dodijeljeno je preko milijun kuna.

Prijave se vrše elektronički, a rezultati će se objaviti na službenim stranicama Sveučilišta. Više je informacija možete pronaći na poveznici.

FOTO: PIXABAY