LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
HelloAI RIS Online

Produljene su prijave za besplatnu online školu o umjetnoj inteligenciji

Sudionici će učiti o korištenju umjetne inteligencije u zdravstvu, raspravljati o budućnosti njezine primjene u tom sektoru te osmišljavati inovativna rješenja koja će pridonijeti kvalitetnijem zdravstvenom sustavu.

Sudionici će učiti o korištenju umjetne inteligencije u zdravstvu, raspravljati o budućnosti njezine primjene u tom sektoru te osmišljavati inovativna rješenja koja će pridonijeti kvalitetnijem zdravstvenom sustavu.

HelloAI RIS Online produžio je prijave za besplatnu online školu o umjetnoj inteligenciji sukladno velikom iskazanom interesu te činjenici da je 2021. posljednja godina kada EITH RIS sponzorira ovaj program. 

Radi se o obrazovnom programu za studente biomedicinskog, tehničkog i ekonomskog područja, ali i mlade istraživače, zdravstvene djelatnike i stručnjake sa osnovnim znanjem medicine koji žele više saznati o teorijskoj i praktičnoj upotrebi umjetne inteligencije u zdravstvenom sektoru te pomoći u istraživanju novih rješenja za pristupačniju zdravstvenu zaštitu. 

Dakle, kroz deset će tjedana sudionici učiti o korištenju umjetne inteligencije u zdravstvu, raspravljati o budućnosti njezine primjene u tom sektoru te osmišljavati inovativna rješenja koja će pridonijeti kvalitetnijem i učinkovitijem zdravstvenom sustavu.

Prijave su otvorene do samog početka programa 21. lipnja 2021, pa je do tada potrebno poslati životopis i motivacijsko pismo na helloai.online@ge.com te izvršiti prijavu na poveznici.

Što se tiče motivacijskog pisma, ono mora sadržavati do 500 riječi s naglaskom na interes o proučavanju korištenja umjetne inteligencije u zdravstvu, dok se u prijavnici traže osobni podatci, fakultet, radno mjesto te razlog prijave na program. Osim toga, sudionik mora potvrditi sudjeluje li u nekom obrazovnom programu RIS država te kojem RIS Hubu pripada njegova institucija trenutnog obrazovanja ili zaposlenja. 

Sudionici će biti odabrani prema principu tko prvi, njegovo mjesto, međutim prednost imaju osobe s već stečenim iskustvom i interesom koje se najbolje podudara s vizijom školskog tima. Jesu li primljeni na program, prijavnici će saznati putem e-maila.

Detaljnije informacije o školi, programu i postupku prijave, možete saznati na njezinoj službenoj stranici.
FOTO: PIXABAY