LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski zbor

Produljen rok za prijavu na Natječaj za financiranje riječkih studentskih programa

Do 12. veljače zaprimaju se prijave studentskih programa kojima će se doprinijeti podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci.

Do 12. veljače zaprimaju se prijave studentskih programa kojima će se doprinijeti podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisao je u prosincu natječaj za financiranje studentskih programa u 2018. godini, a na sjednici Skupštine 26. siječnja odlučeno je da će se rok za prijavu produljiti.

Ovaj je Natječaj objavljen kako bi se potaklo studente i studentske organizacije na provođenje većeg broja aktivnosti, doprinijelo podizanju kvalitete života studenata Sveučilišta u Rijeci te osvijestilo akademsku zajednicu o volonterskom djelovanju u široj zajednici. Također, želi se postići što intenzivnije informiranje i edukacija studenata o osnovama prijavljivanja projektnih ideja, provođenju projekata i projektnog upravljanja.

Natječaj je namijenjen svim studentima Sveučilišta, neovisno o razini i vrsti studija, studentskim organizacijama (studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i druge organizacije studenata upisane u Registar studentskih udruga te drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci), grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini, uz prethodnu registraciju u online sustavu SZSUR-a za predaju projektnih aktivnosti.

Natječaj je otvoren do 12. veljače 2018. godine u 23:59:59. Prijave se vrše online, a tekst Natječaja i Odluka o produljenju roka za prijavu nalaze se na poveznici.

FOTO: PINTEREST