LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko putovanje

Produljen je rok za prijavu na kratku studentsku mobilnost u ovu zemlju!

Još uvijek se možete prijaviti za kratku studentsku, kratku grupnu te nastavničku mobilnost.

Još uvijek se možete prijaviti za kratku studentsku, kratku grupnu te nastavničku mobilnost.

Htjeli ste ići na Erasmus ili kratku studentsku mobilnost, ali niste se stigli prijaviti? Ne očajavajte, još uvijek imate priliku za putovanje u Mađarsku. Naime, produljen je rok za odlazne prijave u ljetnom semestru akademske godine 2023./2024., sve do 30. travnja 2024. 
 


VEZANO: Ovo su najpovoljnije destinacije za studentska putovanja!


 

Produljeni su rokovi za prijavu na kratku studentsku mobilnost, koja traje između jednog i tri mjeseca, kratku grupnu mobilnost (ljetne škole) u trajanju od najmanje tri dana te za nastavničku mobilnost.

Mađarska, FOTO: Canva, ilustracija

 

Prijaviti se možete na dva načina

 

1. Unutar CEEPUS mreže


Ako je vaša matična institucija dio CEEPUS mreže koja ima relevantnu znanstvenu temu za vas, možete podnijeti svoju prijavu unutar te mreže dostupnim mađarskim partnerskim institucijama. Natječaj za prijavu objavit će vaša matična ustanova, a odabir provodi koordinator lokalne mreže.

 

2. Samostalno


Ako vaša matična institucija nije dio mreže CEEPUS koja ima relevantnu znanstvenu temu za vas, možete odabrati podnošenje prijave samostalno (Freemover). Bilo koja od akreditiranih mađarskih visokoškolskih ustanova može biti izabrana za instituciju domaćina. Freemoveri moraju sami pronaći i kontaktirati mađarsko sveučilište, koje izaberu za domaćina.
 

Organizatori mole sve zainteresirane studente da svoju prijavu pošalju najmanje dva mjeseca prije planiranog putovanja.


Više informacija pronađite na poveznici.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA