LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povezivanje studenata i poslodavaca

Produljen je rok za prijavu na Career Match Day

Do 23. travnja otvorene su prijave za sudjelovanje na događaju koji spaja studente ekonomije i tehničkih znanosti s poslodavcima.

Do 23. travnja otvorene su prijave za sudjelovanje na događaju koji spaja studente ekonomije i tehničkih znanosti s poslodavcima.

Produljen je rok za prijavu na prvi Career Match Day. Zaprimaju se sve do 23. travnja.

Riječ je o događaju koji spaja studente ekonomije i tehničkih znanosti s poslodavcima koji organiziraju tim STARTER i eSTUDENT Mreža Rijeka. Održat će se 28. travnja, i to online, na platformi Zoom, što znači da mogu sudjelovati studenti svih sveučilišta.

– Mogu se prijaviti studenti svih sveučilišta, a ovo im je idealna prilika da se predstave poduzećima, dobiju feedback od potencijalnog poslodavca te ako impresioniraju predstavnike poduzeća svojim radom, mogu dobiti praksu, pripravništvo ili posao. Kroz kratke selekcijske intervjue u trajanju od 7 minuta studenti će imati priliku razgovarati s poslodavcem. Nakon toga će unutar 3 minute jedni drugima potpuno anonimno putem aplikacije dati povratnu informaciju o proteklom intervjuu. – pojašnjavaju iz udruge eSTUDENT

Na događaju će sudjelovali poduzeća u trima kategorijama: Ekonomija,  STEM 1 i STEM 2


Prijavnica je dostupna na poveznici. Sve dodatne informacije objavljene su na službenim stranicama Udruge.
FOTO: PIXABAY