LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna znanstvena konferencija

Pripremite svoje kamere i podijelite svoju viziju boja Mediterana na studentskom fotonatječaju!

Najbolje fotografije bit će predstavljene na izložbi, koja će se održati u okviru 5. međunarodne znanstvene konferencije MIC Vis 2024.

Najbolje fotografije bit će predstavljene na izložbi, koja će se održati u okviru 5. međunarodne znanstvene konferencije MIC Vis 2024.

Međunarodna znanstvena konferencija Mediterranean Islands Conference – MIC Vis 2024. poziva sve zainteresirane studente da sudjeluju u međunarodnom studentskom fotonatječaju Boje Mediterana i da svojim fotografijama prikažu ljepotu i raznolikost Mediterana.

U godini kada obilježava okruglu obljetnicu, Filozofski se fokusira na pismenost. Održava se i zanimljiva konferencija


Mediteran, sa svojim bogatim bojama i inspirativnim motivima, nudi neiscrpan izvor za umjetničko izražavanje pa će stručni žiri zasigurno imati težak zadatak prilikom odabira najboljih radova među brojnim prijavama. Najbolje fotografije bit će predstavljene na izložbi, koja će se održati u okviru 5. međunarodne znanstvene konferencije MIC Vis 2024. Pobjednici natječaja bit će proglašeni i nagrađeni tijekom trajanja konferencije.

Talenti riječkih studenata na djelu, njihova izložba „Mirluh atmosfere” osvojila prvo mjesto


Rok za prijavu i slanje fotografija je 18. kolovoza 2024. godine, a prijave se šalju e-mailom, na adresu info@mic-vis.eu. Na sljedećim poveznicama možete pronaći prijavnicu te uvjete natječaja. Detaljnije informacije o natječaju, načinu prijave i članovima žirija dostupne su na službenoj stranici MIC Vis 2024.

IZVOR: SVEUČILIŠTE VERN
FOTO: UNSPLASH