LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SVEUČILIŠTE U ZADRU

Pripreme za turističku sezonu: seminar za turističke vodiče u ove dvije županije

Otvoren je upis na seminar za turističke vodiče koji će se održati u siječnju i veljači.

Otvoren je upis na seminar za turističke vodiče koji će se održati u siječnju i veljači.

Na Sveučilištu u Zadru moguće je upisati seminar za turističke vodiče za Zadarsku i Ličko-senjsku županiju za pristupnike sa završenom srednjom školom IV. stupnja, piše Novi radio Zadar.

Polaznici će na seminaru moći naučiti sve o tome kako biti turistički vodič i to taman pred sezonu. Seminar će se održati u siječnju/veljači 2024. u hibridnom obliku, uz preduvjet prijave najmanje 15 polaznika za Zadarsku i deset polaznika za Ličko-senjsku županiju.
 

Prijava


Zainteresirani se mogu prijaviti u Uredu za prijediplomske i diplomske studije Sveučilišta u Zadru ili putem e-pošte: mmirkovi@unizd.hr. Osim toga, potrebno je priložiti presliku diplome, domovnice i rodnog lista.

Seminar nije besplatan već školarina za opći i posebni dio iznosi 930 eura (7007,08 kn), a za posebni dio 660 eura (4972,77 kn). Prijava za obje županije dostupna je po cijeni od 1327,22 eura (10 000 kn).

Više informacija o prijavama i upisu možete pronaći na web-stranici Sveučilišta u Zadru ili kontaktirajte s Meri Lukić na tel. +385(0)23/200-620 ili e-poštom: mmirkovi@unizd.hr.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA