LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vodstvo u digitalnom dobu

Prilika za studentice: European Leadership Academy vodi vas u Prag

Organizator pokriva sve troškove sudjelovanja, uključujući i troškove puta.

Organizator pokriva sve troškove sudjelovanja, uključujući i troškove puta.

Studentice koje žele postati predvodnice u svojoj struci u budućnosti i osigurati međunarodnu startnu poziciju u svojoj karijeri imaju izvrsnu priliku da se prijave na Ljetnu školu za žensko vodstvo u digitalnom dobu (Summer School for Female Leadership in the Digital Age) prestižne European Leadership Academy, koja će se održati od 17. do 22. srpnja 2022. u Pragu u Češkoj.

Studentice i mladi profesionalci stariji od 18 godina s područja Europske unije, zemalja Zapadnoga Balkana i Ukrajine imaju priliku provesti šest dana u Pragu, srcu živopisne Bohemije, učeći od značajnih svjetskih imena o međunarodnim odnosima, pravu, tehnologiji i vodstvu u generacijama koje dolaze.

Ljetnu školu za žensko vodstvo u digitalnom dobu organizira European Leadership Academy kao dio Huawei Seeds for the Future programa. Sudjelovanje je besplatno za sve kandidatkinje koje odabere komisija. Organizator pokriva sve troškove sudjelovanja, uključujući i troškove puta.

Prijaviti se možete do 31. svibnja 2022., a sve detalje o Ljetnoj školi, kao i obrazac za prijavu, možete naći na službenoj mrežnoj stranici European Leadership Academy. Kako biste se istaknuli i ojačali svoju prijavu preporuča se da snimite kratki motivacijski video do jedne minute i priložite ga uz prijavni formular.
FOTO: UNSPLASH