LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Događaj se održava u rujnu

Prilika za studente: traju prijave za „Akademiju teologije i politike 2024” u Šibeniku

Sudionici će biti smješteni u centru Šibenika te će imati osigurani ručak u blizini lokacije održavanja.

Sudionici će biti smješteni u centru Šibenika te će imati osigurani ručak u blizini lokacije održavanja.

Studenti diplomskih i doktorskih studija teologije i politike pozvani su da se prijave za nadolazeću Academy for Theology and Politics 2024. Događaj će se održati od 4. do 7. rujna 2024. godine u Šibeniku u umjetničkoj galeriji Kluba Azimut u centru grada.

Prijave treba poslati do 30. lipnja 2024. godine na e-mail adresu institutzateologijuipolitiku@gmail.com. Potrebno dostaviti prijavu za upis na akademiju, kratki motivacijski esej u kojem će kandidati objasniti svoj interes za program, životopis, skeniranu kopiju službenog identifikacijskog dokumenta (putovnica ili osobna iskaznica) te skeniranu potvrdu o upisu na matičnom sveučilištu/fakultetu. Sudionici će biti smješteni u hostel Indigo od 3. do 8. rujna 2024. godine u centru Šibenika. Ručak će biti osiguran od 4. do 7. rujna 2024. godine u restoranu Bava, koji se nalazi u blizini lokacije održavanja.

Saznajte radno vrijeme menzi sutra, na Praznik rada



Više informacija možete saznati putem službene stranice Instituta za teologiju i politiku, dok se prijavnica nalazi na sljedećoj poveznici. Za dodatne informacije o postupku prijave ili detalje o programu, zainteresirani kandidati mogu kontaktirati koordinatore programa na institutzateologijuipolitiku@gmail.com.

Prijavite se na interdisciplinarnu međunarodnu ljetnu školu u Šibeniku


 
IZVOR: INSTITUT ZA TEOLOGIJU I POLITIKU
FOTO: PEXELS