LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+ program

Prilika za studente: studijski boravak u Češkoj uz pokrivene troškove

Svi troškovi fizičke mobilnosti studenata biti će pokriveni kroz Erasmus+ program, a studentima će sudjelovanje na programu biti evidentirano kao izvannastavna aktivnost uz dodjelu ECTS bodova.

Svi troškovi fizičke mobilnosti studenata biti će pokriveni kroz Erasmus+ program, a studentima će sudjelovanje na programu biti evidentirano kao izvannastavna aktivnost uz dodjelu ECTS bodova.

Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Department of Transport and Logistics at the Institute of Technology and Business iz Češke organizira kombinirani (blended) intenzivni program, pod nazivom Green Logistics and Novel Trends in Logistics! Program će se održati od 14. listopada do 1. studenog 2024. godine, a obuhvaća fizičku i virtualnu komponentu.

Fizički dio programa odvijat će se u Češkim Budejovicama, u srcu južne Češke, od 14. do 18. listopada 2024. godine. Studenti će na put krenuti dan ranije, 13. listopada, a povratak je planiran za 19. listopada. Tijekom petodnevnog boravka, u jutarnjim satima bit će organizirana predavanja profesora i stručnjaka iz prakse, dok su popodnevni sati rezervirani za tehničke posjete. Večeri će biti ispunjene raznovrsnim društvenim događanjima, omogućujući studentima da se bolje upoznaju i povežu. Svi troškovi fizičke mobilnosti studenata bit će pokriveni kroz Erasmus+ program, a studentima će sudjelovanje na programu biti evidentirano kao izvannastavna aktivnost uz dodjelu ECTS bodova.

Zagrebačko sveučilište organizira Tjedan dobrodošlice za strane studente, očekuje ih se više od 500



Za sve dodatne informacije studenti se mogu obratiti Uredu za međunarodnu suradnju i mobilnost na e-mail adresu mobility@fpz.unizg.hr. Dokumentaciju za prijavu potrebno je poslati do 1. srpnja 2024. godine, do 12 sati na isti e-mail.
IZVOR: FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI U ZAGREBU
FOTO: GRAD ČEŠKE BUDEJOVICE