LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
IPB University

Prilika za studente: prijavite se na 8. međunarodnu ljetnu školu u Indoneziji

Sudionici će imati priliku sudjelovati u raznovrsnim aktivnostima koje uključuju predavanja akademskih stručnjaka s uglednih sveučilišta, uvide stručnjaka iz industrije te organizirane izlete.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u raznovrsnim aktivnostima koje uključuju predavanja akademskih stručnjaka s uglednih sveučilišta, uvide stručnjaka iz industrije te organizirane izlete.

Sveučilište IPB  (IPB University) u Indoneziji organizira 8. međunarodnu ljetnu školu pod nazivom Prehrana tropskih životinja i tehnologija stočne hrane. Ovaj program, koji će se održati od 15. do 25. srpnja 2024. godine, namijenjen je studentima koji žele produbiti svoje znanje o hranidbi tropskih životinja i tehnologiji stočne hrane.

Program ljetne škole će se održati na Odjelu za prehranu i tehnologiju stočne hrane Fakulteta animalnih znanosti na Sveučilištu IPB u Indoneziji (Department of Nutrition and Feed Technology, Faculty of Animal Science, IPB University). Program ima za cilj predstaviti različite aspekte hranidbe tropskih životinja poput Cemani pijetlova i Kaligesing koza, kao i bioindustriju stočne hrane, metaanalizu hranidbe životinja, razvoj krmiva i formulaciju stočne hrane.

Čak 25 indonezijskih studenata stiže na fakultete Sveučilišta u Zagrebu, evo o čemu se radi



Sudionici će imati priliku sudjelovati u raznovrsnim aktivnostima koje uključuju predavanja akademskih stručnjaka s uglednih sveučilišta kao što su Hokkaido University, Sveučilište u Zagrebu, Newcastle University, Universiti Putra Malaysia, IPB University i Diponegoro University, uvide stručnjaka iz industrije uključujući predstavnike iz PT. Japfa Comfeed i PT. Nutricell te organizirane izlete na farme Pulutan Fresh Farm i Cimory Dairyland, a posjetit će i hram Prambanan te gradove Yogyakarta i Semarang.

Studenti na međunarodnoj ljetnoj školi uče kako pomoći djeci ugroženoj siromaštvom



Za dodatne informacije možete posjetiti službenu web-stranicu programa, pročitati više na posteru događaja, koji se nalazi na sljedećoj poveznici, ili u službenom dokumentu događaja. Prijave su otvorene, a svi zainteresirani mogu se prijaviti preko linka koji se nalazi na sljedećoj web-stranici, najkasnije do 30. lipnja 2024. godine.
IZVOR: AGRONOMSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: PEXELS, HRAM PRAMBANAN