LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski posao

Prilika za studente: Ljetni posao prožet dubrovačkom tradicijom u Gradskoj straži Dubrovnika

Za svoj angažman studenti će primati naknadu od 40 eura po danu.

Za svoj angažman studenti će primati naknadu od 40 eura po danu.

Turistička zajednica grada Dubrovnika 4. lipnja 2024. godine je objavila Javni poziv za studente zainteresirane za rad u Gradskoj straži u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna 2024. godine. Studenti stariji od 18 godina tako mogu sudjelovati u turističkoj atrakciji Grada Dubrovnika, uz rad putem studentskog ugovora.

Radno vrijeme u Gradskoj straži predviđeno je od 19.00 do 20.30 sati, dva do tri puta tjedno. Za svoj angažman studenti će primati naknadu od 40 eura po danu. Rad obuhvaća stražarenje u uniformi na vratima od Pila i vratima od Ploča te sudjelovanje u ceremoniji prolaska Stradunom. To iskustvo ne samo da nudi priliku za zaradu, već i omogućava studentima da budu dio značajne turističke atrakcije, doprinesu očuvanju kulturne baštine i steknu nezaboravne uspomene.

Ukušaj se u nečem novom i uzbudljivom: postani vodič u Botaničkom vrtu!Zainteresirani studenti trebaju podnijeti prijavu putem elektroničke pošte na adresu info@tzdubrovnik.hr, najkasnije do 11. lipnja 2024. godine. Više informacija o prijavama možete pronaći na sljedećoj poveznici.
IZVOR: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA DUBROVNIKA
FOTO: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA DUBROVNIKA