LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Grad Rovinj

Prilika za studente i učenike: grad Rovinj otvorio natječaj za Prometnu jedinicu mladeži

Kandidati koji zadovolje uvjete, bit će pozvani na obuku u skladu s Pravilnikom o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja te odori i oznakama prometnih jedinica mladeži i školskih prometnih jedinica.

Kandidati koji zadovolje uvjete, bit će pozvani na obuku u skladu s Pravilnikom o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja te odori i oznakama prometnih jedinica mladeži i školskih prometnih jedinica.

Grad Rovinj objavio je natječaj za prijavu kandidata za Prometnu jedinicu mladeži Grada Rovinja. Ovaj natječaj predstavlja sjajnu priliku za mlade da steknu vrijedno radno iskustvo, unaprijede svoje komunikacijske vještine i doprinesu sigurnosti u prometu.

Agronomija nagrađuje studentske aktivnosti i postignuća, ovo su uvjeti natječaja


Pripadnik Prometne jedinice mladeži može biti svaki učenik srednje škole koji je navršio 16 godina života ili student. Osim toga, kandidati moraju biti primjereni u učenju, ponašanju i radu. Kandidati koji zadovolje uvjete, bit će pozvani na obuku u skladu s Pravilnikom o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja te odori i oznakama prometnih jedinica mladeži i školskih prometnih jedinica.

„Mjesec hrvatske knjige” ima novi vizualni identitet. Provjerite je li odabran najbolji prijedlog


Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji su već radili u Prometnoj mladeži Grada Rovinja i koji su uredno izvršavali svoje poslovne obveze. Također, prednost imaju kandidati s položenim vozačkim ispitom bilo koje kategorije, kao i oni s dobrim komunikacijskim vještinama i poznavanjem stranih jezika. U slučaju većeg broja kandidata istih uvjeta, odabir će se izvršiti na temelju testiranja.

Raspisan natječaj za doktorski studij Filozofija i religijske znanosti


Molbe se mogu dostaviti na e-mail adresu: elvis.prenc@rovinj-rovigno.hr, osobno ili poštom na adresu: Grad Rovinj-Rovigno, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i izgradnju, Rovinj-Rovigno, Trg Matteotti broj 2.

IZVOR: GRAD ROVINJ-ROVIGNO
FOTO: KHOSRO