LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akademija Vivarium Novum

Prilika za srednjoškolce i studente: stipendije za studij latinskog i grčkog jezika u srcu Italije

Stipendije pokrivaju troškove smještaja i materijala za studij, koji će se održavati od listopada 2024. do lipnja 2025. godine.

Stipendije pokrivaju troškove smještaja i materijala za studij, koji će se održavati od listopada 2024. do lipnja 2025. godine.

Akademija Vivarium Novum dodjeljuje 10 stipendija za srednjoškolce od 16 do18 godina starosti te 28 stipendija za sveučilišne studente od 18 do 24 godina starosti iz svih dijelova svijeta. Stipendije pokrivaju troškove smještaja i materijala za studij, koji će se održavati od listopada 2024. do lipnja 2025. godine, na kampusu Akademije u Villa Falconieri u Frascatiju, blizu Rima.

Stipendije su namijenjene studentima zainteresiranima za sljedeća područja: Latinski jezik (osnovni i napredni), Grčki jezik (osnovni i napredni), Latinska kompozicija, Rimska povijest, Antička latinska književnost, Povijest antičke filozofije, Renesansna i novolatinska književnost, Latinska i Grčka glazba i poezija te Čitanje klasike (seminar).

Dijeli se bavarska stipendija i to za nekoliko europskih država, uključujući i hrvatske studente



Rok za prijavu je 10. srpnja 2024. godine, a zainteresirani kandidati trebaju poslati svoje prijave na e-mail adresu candidati@vivariumnovum.net. Detaljne informacije o procesu prijave možete pronaći na službenoj web-stranici Akademije.
IZVOR: STIPENDIJE.INFO
FOTO: AKADEMIJA VIVARIUM NOVUM, VILLA FALCONIERI