LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Djetinjstvo van bolnice”

Prikupljanjem donacija i humanitarnim koncertom splitski studenti pomažu najmlađima

Splitski studenti humanitarnim koncertom i prikupljanjem donacija daju svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a „Split”.

Splitski studenti humanitarnim koncertom i prikupljanjem donacija daju svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a „Split”.

Svakoga nam dana studenti različitim akcijama pokazuju kako su uvijek spremni pomoći onima kojima je najpotrebnije, a ovoga su nam puta to potvrdili i splitski studenti koji pomažu najmlađima. Studentska sekcija za neuroznanost NeuroSplit i Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu odlučili su organizirati humanitarnu akciju kako bi dali svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

Tim su povodom organizirali humanitarni koncert na kojem će, uz zvijezde hrvatske estrade, nastupiti The Rajner's Orchestra s Medicinskog fakulteta u Splitu, učenici srednjih škola u Splitu, plesači Hrvatskog narodnog kazališta, Ana Malovan, studentica Umjetničke akademije u Splitu, Roko Blažević – pobjednik natjecanja regionalnog glazbenog showa i ostali izvođači.

Djetinjstvo van bolnice, kako je događaj nazvan, održat će se u petak, 29. lipnja, u 18:30 sati u velikom afiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu, na adresi Šoltanska 2. Preporučena je cijena ulaznice 20 kuna, a mogu se kupiti na ulazu u amfiteatar na dan koncerta.

Osim koncerta, donacije se prikupljaju i u donacijskim kutijama koje će se također nalaziti na ulazu u amfiteatar Medicinskog fakulteta, a svi koji žele pomoći mogu novac uplatiti i na račun. Podaci su za uplatu sljedeći: IBAN HR1210010051863000160, model 65, poziv na broj 7595-035-26418-503000, opis: Za uređenje ambulante Zavoda za gastroenterologiju i nefrologiju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

FOTO: PIXABAY