LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska udruga za odnose s javnošću nagrađuje studente

Prijavite svoj rad iz odnosa s javnošću za nagradu "Mlada nada"!

Prijave traju do 1. prosinca u 12:00, a rad se može prijaviti u tri kategorije.

Prijave traju do 1. prosinca u 12:00, a rad se može prijaviti u tri kategorije.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću poziva studente da se prijave za nagradu „Mlada nada”. Cilj nagrade je promicati izvrsnost među studentima te ih motivirati za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću. 

Natječaj je otvoren od jučer, 17. studenog, do 1. prosinca 2015., a studenti mogu prijaviti radove na temu iz područja odnosa s javnošću koji su realizirani u akademskoj godini 2014./2015. u tri kategorije:

1. Studentska nagrada HUOJ-a za istraživački rad

Pod istraživačkim radom smatra se rad ili projekt koji je student izradio u sklopu studijskog programa, a za koji se smatra da ima obilježja znanstvenog ili stručnog djela.

2. Studentska nagrada HUOJ-a za diplomski rad

Pod diplomskim radom smatra se rad koji je student samostalno napisao kao uvjet završetka preddiplomskog ili diplomskog studija.

3. Studentska nagrada HUOJ-a za komunikacijski projekt

Pod ovim se smatra autorski projekt koji je student samostalno izradio u sklopu nekog od kolegija tijekom studija.

Nagrada „Mlada nada” priznanje je strukovne udruge studentima za pokazano znanje, izvrsnost i zalaganje. Mogu se prijaviti studenti svih visokih učilišta s područja Republike Hrvatske, a koji su tijekom studija, na preddiplomskim ili diplomskim studijskim programima, imali upisane kolegije koji su podrazumijevali sadržaj iz područja odnosa s javnošću.

Pristigle će prijave pregledati i razmotritit petoročlani žiri HUOJ-a te ih ocijeniti prema kriterijima definiranim u Pravilniku o dodjeli godišnjih nagrada "Mlada nada". Kriteriji su stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost.

Zadnji rok za prijavu radova je utorak, 1. prosinca 2015. u 12:00. Osim što je potrebno poslati rad, također je potrebno dostaviti ispunjen Obrazac za prijavu projekta, potvrdu mentora o autentičnosti rada te izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi. 

Svečana dodjela studentskih nagrada predviđena je za srijedu, 16. prosinca 2015. godine