LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mariboru

Prijavite se za stručnu praksu u Mariboru!

Stručna praksa trajala bi od 6 do 12 mjeseci, u dva moguća razdoblja: od 1. rujna 2024. godine do 1. veljače 2025. godine te od 1. rujna 2024. godine do 31. srpnja 2025. godine.

Stručna praksa trajala bi od 6 do 12 mjeseci, u dva moguća razdoblja: od 1. rujna 2024. godine do 1. veljače 2025. godine te od 1. rujna 2024. godine do 31. srpnja 2025. godine.

Ured za međunarodnu suradnju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mariboru trenutno traži pripravnika za svoj tim. Ta prilika je namijenjena studentima koji imaju sklonosti prema administrativnim poslovima, izradi promidžbenog materijala te sudjelovanju u aktivnostima međunarodnih projekata i događanja.

Stručna praksa trajala bi od 6 do 12 mjeseci, u dvama mogućim razdobljima: od 1. rujna 2024. godine do 1. veljače 2025. godine te od 1. rujna 2024. godine do 31. srpnja 2025. godine, a po mogućnosti i s ranijim početkom za oba razdoblja. 

Mladi Britanci žele Erasmus+ natrag, novoizabrani premijer Starmer odbacio tu mogućnost



Stručna praksa moguća je uz Erasmus-stipendije ili druge stipendije iz matične institucije. Za prijavu je potrebno poslati životopis s fotografijom i motivacijsko pismo. Stoga, preporučamo da provjerite mogućnost dobivanja stipendije za obavljanje stručne prakse putem prijave na Natječaj za mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse u okviru programa Erasmus+ na svojem fakultetu.

Sveučilište u Osijeku otvorilo natječaj za studentske ljetne mobilnosti u svrhu prakse i studija



Kandidati trebaju odlično poznavati engleski jezik na najmanje B2 razini te računalne programe poput paketa Microsoft Office. Poželjno je da kandidati budu komunikativni, pozitivni, dinamični i otvoreni, s prethodnim međunarodnim iskustvom, a prednost će imati studenti koji studiraju marketing ili dizajn. Tijekom prakse studenti će imati pristup svim studentskim pogodnostima, uključujući bonove za hranu i knjižnicu.

Prijavite se za stručnu praksu u inozemstvu i steknite dragocjeno iskustvo, čak i u ljetnim mjesecima



Prijave su otvorene do 15. kolovoza 2024. godine, a zainteresirani kandidati svoje prijave mogu poslati na adrese feb.international@um.si ili sanja.kocijan@um.si. Više informacija o zahtjevima i ponudi prakse možete pronaći na sljedečoj poveznici.
IZVOR: EKONOMSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MARIBORU
FOTO: SVEUČILIŠTE U MARIBORU