LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
From Awareness to Action

Prijavite se za međunarodnu razmjenu mladih u Njemačkoj i sudjelujte u promicanju očuvanja okoliša

Troškovi putovanja, smještaja i hrane potpuno su pokriveni od strane organizatora iz Njemačke.

Troškovi putovanja, smještaja i hrane potpuno su pokriveni od strane organizatora iz Njemačke.

Mladi u dobi do 30 godina imaju priliku prijaviti se za sudjelovanje u međunarodnoj razmjeni mladih pod nazivom Greenovation Endeavor: From Awareness to Action. Ova uzbudljiva razmjena održat će se u Bad Urachu, u Njemačkoj, od 18. do 26. studenog 2024. godine. Sudionici će biti smješteni u hotelu smještenom u prekrasnom prirodnom okruženju nedaleko od Stuttgarta.

Ovo je maskota Svjetskih sveučilišnih ljetnih igara, već je privukla veliku pozornost u Parizu


Forum za obrazovne promjene otvara prijave za pet mladih ljudi i jednog voditelja tima za ovu razmjenu. Ova razmjena namijenjena je sljedećim ciljevima: promicanju očuvanja okoliša i štednje resursa, podršci projektima i suradnjama vođenim od strane mladih, ublažavanju klimatskih promjena kroz aktivno sudjelovanje, podizanju svijesti o klimatskim promjenama, ciljevima održivog razvoja i održivim praksama, osnaživanju mladih s potrebnim znanjem i vještinama za upravljanje okolišem te procjeni i smanjenju ugljičnih otisaka.

Nevjerojatno: ovaj dvogodišnji njemački umjetnik prodaje slike za 7 tisuća dolara!


Mladi iz Hrvatske trebali bi biti motivirani za sudjelovanje u ovoj razmjeni i aktivno doprinijeti ovoj važnoj temi. Glavni jezik razmjene je engleski. Troškovi putovanja, smještaja i hrane potpuno su pokriveni od strane organizatora iz Njemačke. Rok za prijavu je 31. kolovoza 2024. godine. Prijavitelji trebaju imati između 18 i 30 godina za sudjelovanje kao sudionici, dok voditelj tima treba biti stariji od 18 godina. Rok za prijavu je 25. kolovoza 2024. godine.

U Europi se mladi birači okrenuli krajnjoj desnici, u mnogim zemljama okrenuli palac dolje lijevim strankama


Svi zainteresirani trebaju pažljivo pročitati sljedeći dokument prije prijave. PRONI Centar za socijalno obrazovanje, koji ovaj put sudjeluje kao partner iz Hrvatske, poziva mlade da se prijave za sudjelovanje u međunarodnoj razmjeni mladih putem sljedeće poveznice. Za dodatne informacije, zainteresirani se mogu obratiti na e-mail adresu fecherasmus@gmail.com ili posjetiti sljedeću stranicu

IZVOR: FORUM FOR EDUCATIONAL CHANGE – FECH
FOTO: BAD URACH