LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj

Prijavite se za jednu od četiri stipendije i studirajte u Kini

U tijeku je natječaj za stipendije Vlade Narodne Republike Kine. Prijave se primaju do 7. veljače 2020. godine.

U tijeku je natječaj za stipendije Vlade Narodne Republike Kine. Prijave se primaju do 7. veljače 2020. godine.

Dodjeljuju se četiri stipendije Vlade Narodne Republike Kine za preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij te za stručno usavršavanje u akademskoj godini 2020/2021. za državljane Republike Hrvatske.

Bitno je napomenuti da se kandidati prije podnošenja prijave trebaju registrirati na online mrežnoj stranici Kineskog vijeća za dodjelu stipendija.

Dokumentacija koju treba predati brojna je i podrazumijeva, primjerice, dokaz o znanju kineskog ili engleskog jezika ako ga kandidat posjeduje, kandidati za diplomski i poslijediplomski studij te za stručno usavršavanje trebaju dostaviti i dva pisma preporuke profesora s matičnoga visokog učilišta na engleskome jeziku, kandidati za glazbeni studij trebaju predati i CD ili drugi medij za pohranu podataka sa svojim izvedbama, a kandidati za umjetnički studij trebaju predati i CD ili drugi medij za pohranu podataka sa svojim radovima (dva crteža, dvije slike i dva rada po izboru), dok sve ostale informacije možete pronaći na poveznici.

Prednost prilikom primanja stipendije imaju studenti koji nisu ranije bili korisnici iste stipendije. Rok za prijavu je 7. veljače 2020. godine, a potrebno ju je poslati na adresu Agencija za mobilnost i programe Europske unije, Frankopanska ulica 26, 10 000 Zagreb s naznakom: Za stipendije Vlade NR Kine.

Detaljne informacije dostupne su na ranije navedenoj poveznici, a informacije o stipendijama Narodne Republike Kine dostupne su ovdje. Svoje upite možete poslati na adresu bilaterala@mobilnost.hr. 

FOTO: PIXABAY