LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
tipendije za ljetni semestar

Prijavite se za CEEPUS stipendije za ljetni semestar, a evo što ako vaš faks nije dio CEEPUS mreže

Ako visoko učilište ne sudjeluje u CEEPUS mreži, kandidati se mogu prijaviti na „freemover” natječaj, koji će biti otvoren od 1. do 30. studenoga 2024. godine.

Ako visoko učilište ne sudjeluje u CEEPUS mreži, kandidati se mogu prijaviti na „freemover” natječaj, koji će biti otvoren od 1. do 30. studenoga 2024. godine.

Otvoren je natječaj za CEEPUS stipendije za ljetni semestar akademske godine 2024./2025. Zainteresirani studenti, doktorandi i nastavno osoblje pozvani su da se prijave za odlaznu mobilnost u okviru Srednjoeuropskog programa razmjene za sveučilišne studije.

Kako bi se prijavili, kandidati trebaju provjeriti sudjeluje li njihovo matično visoko učilište u odabranim CEEPUS mrežama. U slučaju da njihovo visoko učilište sudjeluje, potrebno je kontaktirati CEEPUS koordinatora na tom učilištu radi odabira kandidata u skladu s kvotama za dolaznu i odlaznu mobilnost.

Grad Zagreb objavio natječaje za stipendije u različitim kategorijama za učenike i studente



Prijave se podnose online putem platforme CEEPUS-a prema sljedećim uputama, a krajnji rok za prijavu je 31. listopada 2024. godine.
 

Što ako vaš fakultet nije dio CEEPUS mreže?


Još jedna općina daje stipendije učenicima i studentima – saznajte uvjete i kako se prijaviti


Ako visoko učilište ne sudjeluje u CEEPUS mreži, kandidati se mogu prijaviti na freemover natječaj, koji će biti otvoren od 1. do 30. studenoga 2024. godine za mobilnosti u ljetnom semestru. Freemover mobilnost odnosi se na sve mobilnosti unutar CEEPUS-a koje se ne odvijaju unutar odabranih CEEPUS mreža, što omogućava sudjelovanje i onima koji nisu povezani s određenim partnerstvima srodnih visokih učilišta.

Ova prilika omogućava studentima i nastavnicima međunarodno iskustvo i razvoj akademskih vještina kroz mobilnost. Više informacija o freemover mobilnostima može se pronaći na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU (AMPEU).

Zaklada „Zlatko Crnić” raspisala je natječaj za dodjelu studentskih stipendija u iznosu od 230 eura



Za više informacija o načinu prijave, zainteresirani mogu posjetiti službene mrežne stranice CEEPUS-a.
IZVOR: AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA