LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Trentu

Prijavite se za BIP program na talijanskom sveučilištu u zimskom semestru, nude se dva modula

Programi su namijenjeni studentima koji žele stjecati praktično iskustvo i akademske bodove u područjima sportske inovacije i održive prehrane.

Programi su namijenjeni studentima koji žele stjecati praktično iskustvo i akademske bodove u područjima sportske inovacije i održive prehrane.

Sveučilište u Trentu nudi izvanrednu priliku za sudjelovanje na Blended Intensive Programme (BIP) tijekom zimskog semestra 2024. godine. Ovaj program kombinira fizičku mobilnost s virtualnom komponentom i namijenjen je studentima koji žele proširiti svoje horizonte kroz interdisciplinarno učenje i međunarodnu suradnju.

Studenti mogu birati između dva zanimljiva modula, a to su Orienteering: Unlocking new potential for a niche sport club i New ideas to revolutionize the future of plant-based food. Prijave su otvorene do 25. rujna 2024. godine. Ova jedinstvena prilika nudi razvoj novih vještina i međunarodnu suradnju

Studenti iz osam zemalja analizirali more i tražili rješenja za ugrožene ekosustave


Studenti imaju priliku sudjelovati u dva različita programa. Prvi program, Orienteering: Unlocking new potential for a niche sport club, omogućuje studentima istraživanje potencijala orijentacijskog sporta kroz fizičku mobilnost i virtualnu komponentu, nudeći tri ECTS boda. Sudionici će razvijati kreativna rješenja za unaprjeđenje sportskih klubova orijentacijskog sporta, uz naglasak na inovaciju i izvedivost.

Drugi program, New ideas to revolutionize the future of plant-based food, fokusira se na razvoj novih prehrambenih pripravaka i marketinških strategija za MOPUR, održivu vegetarijansku alternativu mesnim proizvodima, također s tri ECTS boda. Sudionici će istraživati tehnologiju proizvodnje MOPUR-a, zakonodavstvo, logistiku i tržišne trendove, te razvijati inovativne strategije za promociju ove ekološki prihvatljive alternative.

Želite li studirati ili živjeti u Italiji? Ovdje možete položiti ispit talijanskog jezika priznatog od Ministarstva



Oba programa zahtijevaju fizičku prisutnost u Trentu od 11. do 15. studenog, uz obveznu virtualnu podršku kroz mentorstvo i radionice. Rok za prijavu je 25. rujna 2024. godine, a programi su namijenjeni studentima koji žele stjecati praktično iskustvo i akademske bodove u područjima sportske inovacije i održive prehrane.
 
IZVOR: SVEUČILIŠTE U TRENTU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA