LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Interaktivna predavanja i rad na poslovnom projektu

Prijavite se na Styria: SCOOL akademiju i osvojite stipendiju ili priliku za rad

Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija četvrtu godinu zaredom otvara mogućnost studentima da osvoje stipendiju ili priliku za rad. Akademija je namijenjena svim studentima bez obzira na studij i usmjerenje, a sudjelovanje je besplatno. 

Styria: SCOOL akademija pruža praktični uvid u poslovanje medijske grupacije kroz interaktivna predavanja Styrijinih stručnjaka i rad na konkretnom poslovnom projektu. Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem kratkog online upitnika najkasnije do 12. lipnja. 

Najboljih 20 studenata koji prođu selekcijski proces dobit će pratkična znanja o poslovanju najveće hrvatske medijske kuće. Najbolji studenti po završetku akademije osvajaju novčanu stipendiju i priliku za rad unutar Styrijinih odjela. 

Akademija bi trebala započeti tijekom rujna ove godine, a cjelokupni program će završiti do početka listopada. Nastavni program će se odvijati vikendima dok se obveze preko tjedna dogovaraju s polaznicima. Prijavljeni će biti obaviješteni o svim detaljima programa već tijekom lipnja. Na poveznici pogledajte što o akademiji kažu bivši polaznici. 

FOTO: SCREENSHOT/VIMEO