LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Agronomski fakultet u Zagrebu

Prijavite se na natječaj za stipendije doktorskog studija Poljoprivredne znanosti na Agronomiji

Povjerenstvo Vijeća doktorskog studija Poljoprivredne znanosti vrednovat će pristigle prijave temeljem postavljenih kriterija te će donijeti konačnu odluku o dodjeli stipendija.

Povjerenstvo Vijeća doktorskog studija Poljoprivredne znanosti vrednovat će pristigle prijave temeljem postavljenih kriterija te će donijeti konačnu odluku o dodjeli stipendija.

Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu raspisao je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2024./2025. Natječaj je otvoren sukladno Odluci Vijeća doktorskog studija Poljoprivredne znanosti, od 19. lipnja 2024., i Odluci o raspodjeli prihoda od školarina doktorskog studija Poljoprivredne znanosti, od 11. srpnja 2023. 

Cilj tog natječaja je poticanje nastavka izobrazbe vrsnih studenata te promoviranje međunarodne razmjene studenata, odricanjem od dijela prihoda od školarina. Natječaj uključuje:

Zagrebačkim studentima i učenicima 20 eura veće stipendije, zamjenica gradonačelnika istaknula trogodišnji porast stipendija od 130%


1. Jednu stipendiju koja pokriva troškove školarine za doktorski studij Poljoprivredne znanosti namijenjenu studentu koji je uspješno završio sveučilišni diplomski studij. Prijave se podnose obrascem DS PZ 07, koji se može poslati elektronički, na e-mail pds@agr.hr, kao i poštom, na adresu Agronomskog fakulteta, uz napomenu Za natječaj za dodjelu stipendija doktorskog studija Poljoprivredne znanosti.

2. Dvije stipendije koje pokrivaju troškove školarine za treću godinu doktorskog studija Poljoprivredne znanosti za izvrsne studente doktorskog studija. Prijave se podnose obrascem DS PZ 08, koji se također šalje elektronički, na e-mail pds@agr.hr i poštom, na adresu Agronomskog fakulteta, uz napomenu Za Natječaj za dodjelu stipendija doktorskog studija Poljoprivredne znanosti.

Korak po korak do studentske stipendije, donosimo vodič kroz vrste stipendija i prijave



Obrasci DS PZ 07 i DS PZ 08 dostupni su na mrežnoj stranici Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Agronomija nagrađuje studentske aktivnosti i postignuća, ovo su uvjeti natječaja


Rok za prijavu je 10. rujna 2024. godine. Ne propustite ovu priliku za napredovanje u akademskoj karijeri i prijavite se na vrijeme!
IZVOR: AGRONOMSKI FAKULTET U ZAGREBU
FOTO: CANVA PRO / QUALITY STOCK ARTS, ILUSTRACIJA