LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Youth Start-Up Competition 2024

Prijavite se na međunarodno poduzetničko natjecanje i pretvorite svoje inovativne ideje u stvarnost

Sudionici će imati priliku postati uspješni poduzetnici, mudro se suočiti s globalnim izazovima, istražiti puteve uspjeha u poduzetništvu,  upoznati se s profesionalcima iz industrije te se povezati s potencijalnim investitorima i partnerima.

Sudionici će imati priliku postati uspješni poduzetnici, mudro se suočiti s globalnim izazovima, istražiti puteve uspjeha u poduzetništvu,  upoznati se s profesionalcima iz industrije te se povezati s potencijalnim investitorima i partnerima.

Youth Start-Up Competition 2024 nudi izvanrednu priliku mladim poduzetnicima iz cijele Europe da svoje inovativne ideje predstave na međunarodnoj sceni. Ovaj međunarodni natječaj, organiziran pod okriljem Europske komisije u sklopu Europskog tjedna malih i srednjih poduzeća (SME Week), ima za cilj promicanje poduzetništva u Europi. Natječaj je usmjeren na mlade ljude s vizionarskim idejama koje mogu transformirati svijet, pri čemu je ključno da se njihove ideje usklade s vrijednostima i načelima Europske unije, kao i da promiču održivost.

Natjecanje pruža platformu za mlade poduzetnike da predstave svoje start-up ideje i zasjaju na globalnoj razini. Sudionici će imati priliku postati uspješni poduzetnici, mudro se suočiti s globalnim izazovima, istražiti puteve uspjeha u poduzetništvu,  upoznati se s profesionalcima iz industrije te se povezati s potencijalnim investitorima i partnerima. Ovo natjecanje otvara vrata za stvaranje uspješne poduzetničke karijere i pruža priliku za doprinos rješavanju globalnih izazova u skladu s europskim vrijednostima.

Općina u Zagorju nudi 40 tisuća eura bespovratnih sredstava za rješavanje stambenog pitanja mladih



Mladi od 18 do 25 godina mogu se prijaviti kako bi razvili i predstavili svoje ideje pred stručnjacima, investitorima i potencijalnim partnerima. S posebnim fokusom na rješavanje globalnih izazova poput održivosti, socijalne uključenosti i tehnološkog napretka, ovo natjecanje nastoji inspirirati mlade poduzetnike da svojim inovacijama doprinesu boljem i održivijem društvu.

Mladi sve manje koriste Google: društvene mreže postaju novi alat za pretraživanje informacija



Finalisti će imati priliku sudjelovati na SME Assemblyju, prestižnom događaju koji će se održati u studenom 2024. u Budimpešti. Tamo će moći umrežavati se s ključnim akterima iz industrije, sudjelovati u radionicama te dobiti povratne informacije koje bi mogle pomoći u daljnjem razvoju njihovih projekata. Ovo je jedinstvena prilika za mlade da se istaknu na europskoj razini, dobiju podršku i možda ostvare suradnje koje će njihove ideje pretvoriti u stvarnost.

Uskoro se održavaju „Dani sigurnosti u prometu”, poseban fokus je i na mlade vozače



Prijave su otvorene do 20. rujna 2024. godine, a natječaj je otvoren za pojedince i timove iz cijele Europe. Sudjelovanje u ovom natječaju može biti ključni korak na putu prema uspješnoj poduzetničkoj karijeri. Za više informacija o događaju i prijavi, posjetite sljedeću web stranicu.
IZVOR: EUROPSKA KOMISIJA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA