LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska konferencija u Banjoj Luci

Prijavite se na konferenciju o odnosima s javnošću pod nazivom "PR arena"

Ova jedinstvena konferencija studentima pruža nova znanja i poznanstva, a tamo će moći čuti savjete i iskustva vrhunskih domaćih i stranih predavača.

Ova jedinstvena konferencija studentima pruža nova znanja i poznanstva, a tamo će moći čuti savjete i iskustva vrhunskih domaćih i stranih predavača.

"PR ARENA Balkans Student Public Relations Conference" u novom ruhu i s novim izazovima želi okupiti studente iz 7 zemalja u regiji pa i šire sa sloganom Share the knowledge.

Ovogodišnja studentska konferencija održava se 7. studenog u Banjoj Luci, a uključuje 6 predavanja i okrugli stol vodećih praktičara na području komunikacija iz regije. Ovim se putem studentima želi približiti tema odnosa s javnošću. Iskusni predavači će studentima kroz primjere i iskustva iz prakse prenijeti nova znanja po jedinstvenoj kotizacijskoj cijeni od 30 KM, odnosno 120 kuna. Ova kotizacija uključuje i ručak tako da se radi o simboličnom iznosu.

Ova jedinstvena konferencija studentima pruža nova znanja i poznanstva, a tamo će moći čuti savjete i iskustva vrhunskih domaćih i stranih predavača.

Svoju prijavnicu zainteresirani trebaju poslati najkasnije do 6. studenog i poslati na mail prarena@aprioriworld.com ili faksirati na 00385 1 3099 526. 

Raspored ove PR konferencije možete pogledati u nastavku, a više informacija možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici.

FOTO: PR arena