LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Google Analytics Academy

Prijavite se na Google Analytics akademiju

Ako želite naučiti nešto više o Google Analyticsu, iskoristite ovu priliku i sudjelujte u besplatnoj online edukaciji koja počinje 11. ožujka.

Ako želite naučiti nešto više o Google Analyticsu, iskoristite ovu priliku i sudjelujte u besplatnoj online edukaciji koja počinje 11. ožujka.

Ako još uvijek niste čuli za Google Analytics, ne brinite se, imat ćete priliku naučiti osnove i dobiti uvid u mjerenje u analizu ako se prijavite na besplatnu edukaciju koja počinje 11. ožujka.

Edukacija će sadržavati 15 videolekcija u trajanju od dvije do šest minuta. Ako uzmemo u obzir da cijela akademija obuhvaća i izvršavanje zadataka, pretpostavlja se da će trajati od jednog do tri sata.

Sudionici će, osim uvida u mjerenje u analizu, imati priliku naučiti više o četirima glavnim komponentama Google Analyticsa: o prikupljanju, procesuiranju, konfiguraciji i izvještaju. Osim toga, moći će naučiti nešto više o samom načinu na koji Analytics prikuplja podatke koji su nam potrebni prilikom korištenja različitih uređaja. Također, sudionici će se imati prilike upoznati s načinom na koji su podaci transformirani prije nego što ih vidimo u izvješćima. Uz to, moći će saznati sve o glavnim konceptima za prilagođavanje Analyticsa.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ovdje.

Sve ostale informacije možete pronaći na web-stranici Google Analytics akademije.

 

FOTO: SCREENSHOT/GOOGLE