LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za nezaposlene u Osijeku

Prijavite se na besplatni program osposobljavanja za zanimanja u ugostiteljstvu

Programe će voditi vrhunski profesori mentori u najsuvremenije opremljenim praktikumima, a prijave traju do 6. rujna 2019.

Programe će voditi vrhunski profesori mentori u najsuvremenije opremljenim praktikumima, a prijave traju do 6. rujna 2019.

S ciljem povećanja konkurentnosti nezaposlenih osoba za zanimanja u ugostiteljstvu na tržištu, provodi se projekt Udruge paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije (UPiT) pod nazivom Nova prilika. Program će se održavati u Ugostiteljskoj i turističkoj školi u Osijeku uz podršku vrhunskih profesora u najsuvremenije opremljenim praktikumima.

U 4. ciklusu projekta održavat će se program za priprematelja/icu pizze i bureka. Ovaj će ciklus trajati 15 tjedana te će u njemu sudjelovati od 7 do 8 polaznika. Rok za prijavu je 6. rujna 2019. godine, a sam ciklus počinje 19. rujna 2019. godine Svi su programi besplatni te su prilagođeni i osobama s lakšim tjelesnim invaliditetom. 

Više informacija o uvjetima koje polaznici moraju ispunjavati te odgovore na sva pitanja možete pronaći na Facebook stranici Nove prilike

FOTO: FLICKR