LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Medicinska istraživanja

Prijavite se na 10. međunarodni natječaj Medis Awards i osigurajte novčanu potporu za svoje istraživanje

Iz svakog područja istraživanja će se odabrati jedan pobjednik i dobit će međunarodnu nagradu Medis, koja uključuje i novčanu potporu za istraživanje.

Iz svakog područja istraživanja će se odabrati jedan pobjednik i dobit će međunarodnu nagradu Medis, koja uključuje i novčanu potporu za istraživanje.

Nagrada International Medis Awards for Medical Research (IMA) je međunarodno priznanje koje dodjeljuje neovisni međunarodni znanstveni odbor za izvanredna istraživanja u devet medicinskih disciplina u devet zemalja srednje i jugoistočne Europe. Ova nagrada se dodjeljuje kako bi se istaknula inovativna istraživanja liječnika i farmaceuta, koji se bave istraživanjem uz svoj redoviti klinički rad.

Svrha je podizanje svijesti o doprinosu liječnika i farmaceuta te poticanje njih i drugih na daljnja istraživanja i sudjelovanje u važnim inovacijama u području medicinske i farmaceutske znanosti.

Medis Awards nagrada ustanovljena je 2014. godine, a svijetu ju je predstavila tvrtka Medis d.o.o. iz Ljubljane, koja je ujedno i glavni sponzor te počasne nagrade.
 

Tko se sve može prijaviti i koje su nagrade?


Prijaviti se mogu medicinari iz Austrije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije. Pristupnici koji se aktivno bave kliničkom praksom mogu prijaviti svoj istraživački rad iz devet različitih polja, a to su: Gastroenterologija, Ginekologija, Intenzivna medicina i anesteziologija, Neurologija, Oftamologija, Pedijatrija, Farmacija, Pulmologija i alergologija te Reumatologija. Kirurzi se mogu prijaviti na bilo koje područje istraživačkog rada.

Iz svakog područja istraživanja će se odabrati jedan pobjednik i dobit će međunarodnu nagradu Medis, koja uključuje: International Medis Award skulpturu pod nazivom Bodočnost (Budućnost), izrađena od bronce renomiranog hrvatsko-slovenskog kipara Jakova Brdara, ali i novčanu potporu od 2500 eura bruto za daljnji istraživački rad.

Prijave su otvorene do 2. studenoga 2023.

Više informacija možete pronaći na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA