LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eStudent

Prijavi se na studentsko kulinarsko natjecanje i pokaži svima tko je pravi MasterChef

Natjecanje "Broocola"  pruža priliku studentima da pokažu svoje kulinarske vještine, a najbolji će odnijeti vrijedne nagrade. Prijave su u tijeku! 

Natjecanje "Broocola"  pruža priliku studentima da pokažu svoje kulinarske vještine, a najbolji će odnijeti vrijedne nagrade. Prijave su u tijeku! 

Kulinarsko natjecanje Broocola: Zdravlje u šarenilu okusa projekt je eSTUDENT-ovog tima Popularizacija Znanosti. Natjecanje pruža priliku studentima da pokažu svoje kulinarske vještine, kreativnost i strast prema kuhanju, dok istovremeno promiču važnost zdrave prehrane.

Tema ovogodišnjeg natjecanja je Boje na oko, čime se mlade kuhare potiče na istraživanje različitih boja hrane i njihove nutritivne vrijednosti. Sudionici mogu birati između tri ili više namirnica, uz pomoćne sastojke te kreirati jelo koje će sadržavati barem tri šarene boje – poput crvene, žute, narančaste, plave, zelene, ljubičaste ili roze.

Natjecanje se sastoji od online dijela, u kojem sudionici snimaju kulinarski video koji prati glavni zadatak i temu natjecanja te od kuhanja u profesionalnoj kuhinji, gdje će pet najbolje plasiranih kandidata kuhati uživo 13. travnja

Prijave za natjecanje su otvorene od 6. ožujka te traju do 25. ožujka. Svi zainteresirani studenti se mogu prijaviti putem sljedećeg obrasca

Brojne nagrade biti će dodijeljene u različitim kategorijama. Deset najbolje plasiranih sudionika biti će nagrađeno, kao i najkreativniji video koji će biti posebno istaknut te također nagrađen.

Za više informacija o ovom natjecanju i ostalim projektima eSTUDENT-a, posjetite njihovu web stranicu
FOTO: ESTUDENT