LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski fakultet u Rijeci

Prijavi se na radionicu i saznaj kako oduševiti na razgovoru za posao!

Nauči kako se pripremiti za razgovor, kako izraditi kvalitetan životopis, koja su najčešća pitanja i pravila odijevanja te mnoštvo drugih korisnih informacija.

Nauči kako se pripremiti za razgovor, kako izraditi kvalitetan životopis, koja su najčešća pitanja i pravila odijevanja te mnoštvo drugih korisnih informacija.

Na Filozofskom fakultetu u Rijeci, 28. ožujka 2024. godine, održat će se radionica pod nazivom Kako malim koracima doći do velikog cilja – zaposliti se i ostvariti svoju karijeru. Radionicu će voditi Lorena Basara Zupčić, pravnica i sveučilišna specijalistica kriminalističkog istraživanja, koja će svojim bogatim iskustvom i znanjem pružiti vrijedne savjete i smjernice za uspješno snalaženje u procesu zapošljavanja.

Sudionici će imati priliku naučiti niz ključnih aspekata u procesu zapošljavanja. Očekuje ih obuhvatna radionica koja će ih voditi kroz sve važne korake, počevši od kako na najbolji način tražiti posao i uspostaviti korisne kontakte, kako napraviti kvalitetan životopis te kako se istaknuti u odnosu na konkurenciju. Prisutni će dobiti savjete i smjernice kako se pripremiti za razgovor za posao, kako pravilno predstaviti svoje vještine i znanja poslodavcu te na što je potrebno obratiti pozornost prilikom prijave na natječaj za posao. Također, bit će im pružena prilika da se upoznaju s najčešćim pitanjima koja se postavljaju na razgovoru za posao te kako na njih adekvatno odgovoriti, kao i da saznaju koje su najčešće pogreške prilikom prijave na natječaj i tijekom samog razgovora te ih upoznati s pravilima odijevanja za razgovor.

Radionica će se održati u prostoriji F-138 na prvom katu Filozofskog fakulteta u Rijeci, od 13.15 do 14.15 sati. Sudionici se mogu prijaviti najkasnije do 27. ožujka 2024. godine putem obrasca dostupnog na poveznici.
FOTO: PEXELS