LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vježba za razgovor za posao

Prijavi se na Business Matchmaker i otkrij poduzeća koja te čekaju na intervjuu!

Ured za savjetovanje i razvoj karijera – EFZG-a i studentska udruga eSTUDENT stoje iza pripreme  ovog jednodnevnog događaja koji će studentima dopustiti da se osobno predstave skupini željenih poduzeća u kratkim selekcijskim intervjuima od 6 minuta.

Ured za savjetovanje i razvoj karijera – EFZG-a i studentska udruga eSTUDENT stoje iza pripreme  ovog jednodnevnog događaja koji će studentima dopustiti da se osobno predstave skupini željenih poduzeća u kratkim selekcijskim intervjuima od 6 minuta.

Business Matchmaker izvrstan je događaj za studente Ekonomskog fakulteta koji su izabrali jedan od ekonomskih smjerova kojim se žele baviti u životu te su željni novih prilika i iskustava. U sklopu njega mogu na zanimljiv i interaktivan način razviti svoje sposobnosti samoprezentacije i upoznati se s prilikama na tržištu rada iz prve ruke.

Ured za savjetovanje i razvoj karijera EFZG-a i studentska udruga eSTUDENT stoje iza pripreme ovog jednodnevnog događaja koji će studentima dopustiti da se osobno predstave skupini željenih poduzeća u kratkim selekcijskim intervjuima od 6 minuta. Studenti koji ostave najbolji dojam na poduzeća bit će pozvani u duži krug 15-minutnih razgovora, u kojem će dobiti priliku ostaviti još bolji dojam te potencijalno dobiti ponudu za praksu ili zaposlenje. Za sudjelovanje se studenti mogu prijaviti na linku do 22. travnja!

Koja su poduzeća u pitanju?

Poduzeća su podijeljena po skupinama, ovisno o tome koji profil studenta traže.

Prva je skupina A1 te ju čine sljedeća poduzeća: KING ICT d.o.o, KPMG Croatia d.o.o. za reviziju i OTP Banka d.d. Skupinu A2 čine poduzeća Philip Morris Zagreb d.o.o, Samsung Electronics Austria Gmbh – Podružnica Zagreb te Zagrebačka banka d.d.

Sljedeće su skupina B1 s poduzećima Auto Hrvatska d.d, Deloitte d.o.o. i EY te skupina B2 s poduzećima Mazars Cinotti Consulting d.o.o, Privredna banka Zagreb d.d. i PLIVA Hrvatska d.o.o.

U skupini C  nestrpljivo čekaju poduzeća HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA, Konzum plus d.o.o,  Lidl Hrvatska i Rimac Technology.

Skupinu D, pak, čine poduzeća Atos IT Solutions and Services d.o.o,  Lemax d.o.o. i LeverUP Consulting Adria d.o.o.

Posljednju, ali ne i manje zanimljivu, skupinu E čine ch aviation services d.o.o, Kaufland Hrvatska k.d, L'Oreal Adria d.o.o, Medtronic i Orbico d.o.o.

Ako su vas zainteresirala ova poduzeća, želite od njih učiti, možete se zamisliti kao budući zaposlenik upravo jedne od njih ili se samo želite okušati u razgovorima za posao, ne ustručavajte se prijaviti na poveznici do 22. travnja.

Ako želiš saznati više informacija o samoj Udruzi ili sličnim projektima, posjeti našu web-stranicu ili društvene mreže, Facebook, Instagram i LinkedIn, a ako ne želiš propustiti novosti koje eSTUDENT donosi u novoj akademskoj godini, pretplati se na newsletter.

FOTO: ESTUDENT