LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Etnografski muzej Istre i ETNOFILm

Prijave za volontiranje na 7. ETNOFILmu u Rovinju

ETNOFILm traži četiri volontera koji će pomoći u organizaciji 7. festivala etnografskog filma u Rovinju.

ETNOFILm traži četiri volontera koji će pomoći u organizaciji 7. festivala etnografskog filma u Rovinju.

ETNOFILm, sedmi međunarodni festival etnografskog filma, poziva volontere na sudjelovanje u organizaciji festivala koji će se od 23. do 25. travnja 2015. godine održati u Rovinju. Rok za prijavu je 25. veljače. 

Etnografski muzej Istre i ETNOFILm tim pozivaju sve zainteresirane da budu dijelom organizacije sedmog međunarodnog festivala etnografskog filma. ETNOFILm festival platforma je promocije vizualne antropologije koja, s jedne strane, potiče produkciju etnografskih filmova u usko disciplinarnom smislu te riječi – filmova čiji su autori školovani etnolozi/antropolozi, a s druge strane afirmira izvandisciplinarne dokumentarne filmove koji razvijaju heterogenost pristupa etnografiji i vizualnoj antropologiji.

Za sedmo izdanje, ETNOFILm traži malu, ali motiviranu grupu od četiri volontera (od čega dvoje iz Hrvatske i dvoje iz inozemstva).

Njihovi zadaci su:

- promocija Festivala u Rovinju tijekom njegova održavanja (dijeljenje letaka, rad na info pultu i prodajnom štandu)

- ugošćivanje članova žirija i autora koji svoj film predstavljaju u Rovinju ove godine

- pomoć pri logističkim zadacima tijekom samih projekcija i ostalih festivalskih događanja na dnevnoj bazi

- pomoć u održavanju pratećeg festivalskog programa (Masterclass, izložba, radionica, koncerti).

Zbog ograničenog broja volontera, prednost pri odabiru imaju studenti i studentice etnologije i antropologije, kao i osobe koje govore više jezika, uz engleski i hrvatski.

Festival nažalost nije u mogućnosti pokriti putne troškove, ali je svim volonterima osiguran ručak i smještaj. Na zahtjev, volonterima će biti izdan i Certifikat o volontiranju, a osim prilike za stvaranje novih kontakata i stjecanje novih vještina, ETNOFILm obećava svježi morski zrak, ugodnu atmosferu i mnoštvo izvrsnih etnografskih filmova.

Sve informacije o prijavi provjerite na stranici ETNOFIlma, a prijavnicu možete pronaći ovdje.  

Ispunjeni obrazac, zajedno s traženim materijalima, pošaljite na andrea@etnofilm.com najkasnije do 25. veljače 2015. godine Rezultate očekujte 1. ožujka 2015.

7. ETNOFILm festival, međunarodni festival etnografskog filma u organizaciji Etnografskog muzeja Istre, tradicionalno će se održati u Rovinju od 23. do 25. travnja 2015. Uz druženje s gostujućim autorima, posjetitelje očekuje i radionica, predavanja o recentnim temama iz vizualne antropologije te razni popratni programi.

FOTO: ETNOFILM