LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
EESTEC Competition for Android

Prijave za međunarodno studentsko natjecanje u izradi Android aplikacija još traju

Prednost ovog natjecanja jest u tome što tema aplikacija nije zadana te na taj način sudionici nisu ograničeni po pitanju ideja.

Prednost ovog natjecanja jest u tome što tema aplikacija nije zadana te na taj način sudionici nisu ograničeni po pitanju ideja.

Ove godine EESTEC International organizira četvrto natjecanje u osmišljavanju i izradi Android aplikacija pod nazivom EESTEC Competition for Android.

U natjecanju mogu sudjelovati ljudi iz cijelog svijeta, uz jedini uvjet da su mlađi od 30 godina. Prijaviti se možete kao pojedinac ili kao tim sastavljen od najviše 3 člana.

Natjecanje se provodi u dva dijela. U prvom dijelu sudionici prijavljuju svoje ideje. Prijave su otvorene do 14. prosinca 2014. godine u 20 sati, a nakon toga objavljuje se lista sudionika koji prolaze u drugi krug. Oni kojima je to uspjelo imaju vremena do 20. ožujka 2015. za realizaciju svojih ideja.

Prednost ovog natjecanja jest u tome što tema aplikacija nije zadana te na taj način sudionici nisu ograničeni po pitanju ideja. Još jedna velika prednost u odnosu na slična natjecanja jest ta da sudionici zadržavaju sva prava na ideju, dizajn i kod svoje aplikacije.

Više detalja o samom natjecanju i nagradama potražite na službenoj stranici EESTEC-a.

Prijavni obrazac pronađite ovdje, a za sva se pitanja možete obratiti Udruzi na e-mail eestec.android@gmail.com. 

FOTO: EESTEC