LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna radionica

Prijave za FrontEd radionicu su otvorene!

Prijave su već otvorene, a predviđeno trajanje radionice je od 7. do 23. ožujka 2022. godine.

Prijave su već otvorene, a predviđeno trajanje radionice je od 7. do 23. ožujka 2022. godine.

EESTEC LC Zagreb je studentska udruga koja djeluje na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Jedna od primarnih djelatnosti udruge jest organiziranje radionica koje su uglavnom fokusirane na teme iz područja elektrotehnike, računarstva, ali i drugih stvari poput mekih vještina te su se one do sada pokazale vrlo uspješnima. Najviše polaznika radionicama su upravo studenti s tehničkih fakulteta.

Radionica na kojoj EESTEC-ovci trenutno vrijedno rade je FrontEd. To je besplatna stručna radionica čiji je cilj naučiti mlade ljude osnovna znanja i vještine web-programiranja. Uzevši u obzir uspjeh prošlogodišnjeg izdanja radionice koje je nagrađeno Rektorovom nagradom, ove se godine radionica tematski proširuje te će pokrivati i frontend i backend. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu koji žele naučiti nešto više o navedenim temama. Predviđeni broj sudionika na radionici je 50.
– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente Sveučilišta u Zagrebu koji žele naučiti nešto novo o frontend i backend programiranju i primijeniti to u praksi da se prijave. Dobrodošli su svi natjecateljskog duha koji su spremni naučiti nešto novo i pokazati što znaju u završnom zadatku. – poručuju organizatori. 
Prijave su već otvorene, a predviđeno trajanje radionice je od 7. do 23. ožujka 2022. godine gdje su predavanja predviđena samo radnim danima. Predavanja će se održavati u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva (ako do tada budu donesene nove epidemiološke mjere koje bi spriječile ulazak studenata na fakultet, sve je spremno za održavanje predavanja u online obliku). Prvih devet radnih dana obrađivat će se teorijski dio web-developmenta. Zadnji vikend radionice svi će sudionici imati priliku testirati stečeno znanje sudjelovanjem na 24-satnom Hackathonu gdje tri najuspješnije ekipe očekuju nagrade! Timovi će se sastojati od 5 osoba.
– Sam Hackathon organizira Span, ovogodišnji Platinum partner, koji je odlučio polaznicima omogućiti rješavanje zadatka u svojim prostorima gdje polaznike očekuje veliki otvoren prostor za rješavanje zadatka. Tim IT-stručnjaka iz Spana bit će dostupan tijekom cijelog Hackathona za pitanja i smjernice. Garantiramo ugodnu radnu atmosferu, ali i dobru zabavu! – poručuju.
Ovogodišnji partneri na radionici su: Span, Photomath, King ICT, Ars Futura, Microblink, Croz, Bit4bytes, Leapbit, Ericsson Nikola Tesla, Innovez, a prijave su otvorene do 20. 2. na poveznici
FOTO: UNSPLASH