LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija

Prijave za članstvo u Hrvatskoj studentskoj asocijaciji otvorene još danas!

Ispunjavanjem obrasca i prilaganjem životopisa studenti se još danas mogu prijaviti za članstvo u HSA koje im pruža priliku za rad na projektima, pisanje u „Manageru”, edukaciju, razmjene i zabavu.

Ispunjavanjem obrasca i prilaganjem životopisa studenti se još danas mogu prijaviti za članstvo u HSA koje im pruža priliku za rad na projektima, pisanje u „Manageru”, edukaciju, razmjene i zabavu.

Još su danas, 11. listopada, otvorene prijave za članstvo u Hrvatskoj studentskoj asocijaciji, udruzi koja djeluje od davne 1992. pod krilaticom više od studiranja, a čiji je dugogodišnji rad nagrađen s 15 Dekanovih i 4 Rektorove nagrade. Ona trenutno okuplja više od 80 ambicioznih studenata 

Novi članovi pridružit će se nekom od 6 funkcionalnih timova – Financije, Kultura, zabava i sport, Ljudski potencijali, Manager, Marketing, Međunarodna suradnja, odnosno nekom od 11 projektnih timova.
– Studenti imaju priliku naučiti što ulazi u organizaciju velikih projekata, pisati u nagrađivanom studentskom listu Manager, unaprijediti svoja znanja i vještine, umrežiti se u poslovnim krugovima, sudjelovati u studentskoj razmjeni te pretvoriti svoje ideje u stvarnost. U organizaciji Udruge raznolik je raspon projekata; od konferencija Business u sportu Marketing Madness, koje prepoznaju struka i studenti kojima su namijenjeni preko popularnog DriveIn Kina Zagreb koji se godinama održava na poligonu Kockica do Brucošijade Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, ali i mnogih drugih. U HSA-u stječu se znanja i iskustva koja nadilaze ona stečena na fakultetu. – pojašnjavaju iz Udruge.
K tome, očekuje ih edukacija, ali i zabava.
– Svaki tim kod brojnih partnera Udruge pohađa edukacije koje su usko povezane uz područje rada tog tima. Također, članovi sudjeluju u razmjeni znanja kroz suradnju različitih timova i kroz interne edukacije. Poznata i kao udruga koja se zna dobro zabaviti, HSA često organizira druženja i razne događaje za članove poput tradicionalnog Božićnog bala, putovanja, Kulturnjača i teambuildinga. – dodaju.
Sudjelovati mogu i u studentskoj razmjeni.
– HSA je jedina udruga u Hrvatskoj koja je dio IWCO mreže, što omogućuje svim članovima da na tjedan dana istraže druge kulture i ostvare kontakte u različitim dijelovima svijeta. Student networking, rad i druženje s kolegama nije jedino što studenti mogu steći. Kvalitetna i dugotrajna prijateljstva u Hrvatskoj studentskoj asocijaciji rađaju se svaki dan. – poručuju.
 Prijave se vrše na poveznici. Potrebno je ispuniti obrazac i priložiti životopis.
FOTO: PIXABAY