LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Riječki interdisciplinarni kongres studenata društvenih i humanističkih znanosti

Prijave na kongres "Društvo (ne)znanja" zatvaraju se sutra!

Odabirom naslova teme "Društvo (ne)znanja", organizatori žele potaknuti kolege studente na promišljanje o davno postavljenom idealu društva znanja i preispitivanje mogućnosti njegove realizacije.

Odabirom naslova teme "Društvo (ne)znanja", organizatori žele potaknuti kolege studente na promišljanje o davno postavljenom idealu društva znanja i preispitivanje mogućnosti njegove realizacije.

I ove su se godine studenti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci odlučili ujediniti u organizaciji jedinstvenog studentskog kongresa, koji se i dalje trudi baviti društveno aktualnim temama na interdisciplinaran način. Mnogima već dobro znan, Riječki interdisciplinarni kongres studenata društvenih i humanističkih znanosti kao ovogodišnju temu odabrao je svijet obrazovanja djece i odraslih u formalnim i informalnim oblicima, u svijetu rada, ali i putem medija i komunikacije koju odašilju kazališna, filmska, vizualna i glazbena umjetnost.

Odabirom naslova teme Društvo (ne)znanja, organizatori žele potaknuti kolege studente na promišljanje o davno postavljenom idealu društva znanja i preispitivanje mogućnosti njegove realizacije.

U ovu široku temu mogu se dobro uklopiti studentski radovi koji se ne bave samo temama odgoja i obrazovanja, pravima na školovanje ili intelektualnim vrijednostima, već i odgovornošću medija, razumijevanjem umjetnosti i razvojem stavova. Svi zainteresirani za izlaganje na ovom kongresu pozvani su da se, sa svojim sažetkom, prijave do 10. listopada 2015. putem službene stranice kongresa. Zbog većeg broja primljenih prijava iz Europe i šire, prijavitelje izlaganja poziva se da sažetke dostave na engleskom jeziku.

Sudionicima je za vrijeme trajanja kongresa osiguran smještaj, ali i bogat društveni i zabavni program te dodatne prednosti o kojima više možete saznati i na službenoj stranici.

Za bilo kakva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na mail rikffri@gmail.com.