LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Predstavljanje udruga mladih i za mlade u sklopu Informativnog ponedjeljka

Informiraj se i saznaj sve o udrugama mladih i za mlade u sklopu Informativnog ponedjeljka koji će se održati 26. veljače u 18 sati.

Informiraj se i saznaj sve o udrugama mladih i za mlade u sklopu Informativnog ponedjeljka koji će se održati 26. veljače u 18 sati.

Udruga Studentski informativni kutak poziva vas na novo interaktivno predavanje u sklopu Informativnih ponedjeljaka. Posljednji ponedjeljak u veljači, 26. 2. 2018, održat će se predavanje na temu Predstavljanje udruga mladih i za mlade. U sklopu predavanja svi će zainteresirani imati priliku čuti predstavljanje pojedinih udruga te saznati brojne informacije vezane uz rad, aktivnosti, projekte i članstva u pojedinim udrugama za mlade.

Zainteresirani će moći dobiti odgovore na sva pitanja te se i priključiti udruzi čije im se predstavljanje, djelovanje, misija i vizija najviše svidjelo te bi u njemu željeli sudjelovati i djelovati. Neke od udruga koje će se predstaviti jesu: Udruga studenata Grada Zagreba, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske, eSTUDENT, AIESEC, AEGEE Zagreb.

Radionica će se održati u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat. Mole se svi zainteresirani da svoj dolazak potvrde na poveznici.

Informativni se ponedjeljci provode u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više informacija o projektu možete pronaći na internetskoj stranici projekta te na Facebook stranici udruge.

FOTO: STUDENTSKI.HR