LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Predstavljanje ovogodišnjih slučajeva na otvorenju Vizionara

– Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. – istaknuo je Igor Mladinović.

– Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. – istaknuo je Igor Mladinović.

Vizionar, najveće studentsko natjecanje u području dizajna, započet će službenim otvorenjem 7. ožujka 2018. godine u 17:00 na Arhitektonskom fakultetu u dvorani 422 (4. kat). Na otvorenju će se, osim partnera natjecanja marketinške agencije I to nije sve, agencije za izradu mobilnih aplikacija FIVE i najveće hrvatske game development tvrtke Nanobit, predstaviti ovogodišnji slučajevi i njihovi naručitelji, a to su 24 sata i Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Riječ je o izvrsnoj prilici za studente budući da im ovo natjecanje omogućuje da iskoriste svoj kreativni potencijal, nauče mnogo o dizajnu, steknu iskustvo, upoznaju ljude sličnih interesa, stvore prilike za praksu te osvoje neku od novčanih nagrada. S tim se slaže Igor Mladinović, glavni kreativni direktor reklamne agencije Imago koji poručuje:

– Vizionar je odlična i super stvar. Ovo je natjecanje potrebno jer nema puno takvih projekata i prvi put kad sam se susreo s njim, odmah sam vidio da je to dobro natjecanje i mislim da je svake godine sve bolje i bolje. Vizionar je jedan od rijetkih primjera gdje možeš izraziti svoju kreativnost i poduzeti korak prema drugačijem razmišljanju. –

Prijave na Vizionar već su započele te traju do 16. ožujka, a prijaviti se mogu studenti svih fakulteta pojedinačno ili u paru. Više informacija o natjecanju možete pronaći na službenoj i Facebook stranici, dok o samom otvorenju više možete doznati na Facebook događaju.

FOTO: PIXABAY