LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna edukacija

„PRaznici na Bernaysu” posvećeni svijetu „influencera” i društvenih mreža, sudionike nagrađuju školarinama

Novo izdanje „PRaznika na Bernaysu” zakazano je za 5. travnja, a održat će se pod nazivom „Let's talk about influence”. Aktivnim će sudjelovanjem dvoje sudionika osvojiti jednogodišnju školarinu za neki od Bernaysovih studija.

Novo izdanje „PRaznika na Bernaysu” zakazano je za 5. travnja, a održat će se pod nazivom „Let's talk about influence”. Aktivnim će sudjelovanjem dvoje sudionika osvojiti jednogodišnju školarinu za neki od Bernaysovih studija.

Edward Bernays Visoka škola za uskršnje praznike organizira besplatan edukativni projekt namijenjen maturantima i studentima preddiplomskih studija. Uz red zabave, PRaznici na Bernaysu pružit će polaznicima potrebna znanja o utjecaju na društvenim mrežama, ali i priliku za osvajanje jednogodišnje školarine za studij komunikacija ili turizma.

Događaj se održava već četvrtu godinu, a ovogodišnje izdanje pod nazivom Let's talk about influence zakazano je za četvrtak, 5. travnja. Središnji događaj PRaznika bit će istoimeni panel koji će okupiti neke od najpoznatijih hrvatskih influencerica te poznatu američku blogericu.

Na panelu Let's talk about influence sudjeluju prvi hrvatski plus-size model Lucija Lugomer i Renata Sopek, vlasnica Ultrafit portala, TV voditeljica i novinarka te fitness trenerica, zatim Public Relations Manager u RED agenciji Romana Dugandžija te urednica magazinskih izdanja Večernjeg lista, Ekrana i Scene Vesna Blašković, koje će sudionicima PRaznika približiti svijet influencera i dati odgovore na pitanja kako napraviti vlastiti brend na društvenim mrežama, što je potrebno kako biste postali influencer te koliko se od zanimanja influencera u Hrvatskoj doista može živjeti. Osim panela, zanimljivo predavanje This is how I do it održat će američka televizijska novinarka, producentica i blogerica Ashley Colburn, poznata i kao ambasadorica hrvatskog turizma. Nakon toga slijede predavanje i radionica Kako uspjeti na društvenim mrežama, koje će održati Maja Samardžić Gašpar, voditeljica digitalnog odjela Millenium promocije, dok će o najnovijim trendovima u turizmu govoriti izvršni direktor za razvoj Bernaysa Ivan Pakozdi.

Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se na poveznici najkasnije do ponedjeljka, 2. travnja, do ponoći. Aktivnim sudjelovanjem u predavanjima i interaktivnim radionicama prikupljaju se bodovi i tako se konkurira za glavnu nagradu jer dvoje najboljih sudionika osvaja jednogodišnju školarinu za neki od studija na Bernaysu. Ostali sudionici, ovisno o angažmanu tijekom radionica, imaju priliku osvojiti vrijedne popuste na školarinu u iznosu od 30 posto ili popust na jednogodišnju školarinu u iznosu od 2500 kn.

FOTO: MILLENIUM PROMOCIJA