LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za praktično iskustvo

Pravna klinika prima novu generaciju članova; organizira se i Mjesec otvorenih vrata

Prijave se zaprimaju do 27. rujna 2021. na web-stranici Pravne klinike, a mogu se prijaviti studenti treće, četvrte i pete godine Prava te izrazito motivirani studenti druge godine.

Prijave se zaprimaju do 27. rujna 2021. na web-stranici Pravne klinike, a mogu se prijaviti studenti treće, četvrte i pete godine Prava te izrazito motivirani studenti druge godine.

Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu poziva sve studente treće, četvrte i pete godine studija Prava koji se žele kroz praksu osposobiti za praktični rad u pravnoj struci da podnesu prijavu za sudjelovanje u Pravnoj klinici.

Prijave se zaprimaju do 27. rujna 2021. na web-stranici Pravne klinike. Svoju želju za pridruživanjem, ističu iz Pravne klinike, mogu izraziti i motivirani studenti druge godine. 

– Pravna klinika pruža najizravniju mogućnost praktičnog obrazovanja kroz neposredan rad studenata na stvarnim slučajevima, sa stvarnim strankama i na stvarnim pravnim problemima. Rješavajući pravne probleme građana, možete steći najizravniji uvid u način na koji pravo funkcionira. Uz to, u Pravnoj klinici potiče se timski rad, i studentima otvara prostor za vlastitu inicijativu – poručuju. 

Također, Pravna klinika organizira Mjesec otvorenih vrata Pravne klinike u razdoblju od 4. do 24. rujna. Sva dežurstva bit će otvorenog tipa, odnosno svi zainteresirani studenti moći će osobno svratiti u prostorije Klinike svakim radnim danom od 10 do 12 sati te srijedom i četvrtkom od 17 do 19 sati.

Studenti će biti provedeni kroz način rada od trenutka zakazivanja sastanka sa strankama do forme u kojoj Pravna klinika pruža besplatnu pravnu pomoć. Isto tako, svi zainteresirani studenti moći će saznati sve pojedinosti koje ih zanimaju o konkretnom radu u Klinici, koje obveze Klinika nosi te koja prava i druge pogodnosti Klinika daje.

Potrebna je prethodna predbilježba termina na službeni mail: klinika@pravo.hr radi poštivanja epidemioloških mjera i kontrole broja osoba u prostorijama Klinike. Rad Pravne klinike moguće je pratiti i na Instagram profilu Pravne klinike
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR